Flislegging Ideer for Peiser

November 5

Flislegging Ideer for Peiser


Flislegging peis tilbyr flere dekorative muligheter enn tradisjonelle murstein rammer. Med murstein, er maleriet en av de eneste måtene å endre farge og utseende. Med de tilgjengelige i fliser, inkludert farget glass fliser og naturstein alternativer, er du sikker på å finne en som passer dine interiørsmak og dekorere budsjett.

keramisk

Keramiske fliser kommer i alle regnbuens farger og alle nyanser i-mellom også. En vanlig hvit subway fliser fungerer godt i mange forskjellige dekor design ordninger, fra det tradisjonelle til det moderne. Opprette en tilpasset veggmaleri med disse flisene i et annet alternativ for de med særegen smak. Du kan gjøre et rutemønster, solid aksent farge eller installere de som har malt design på dem.

Metall

Metallisk teglstein holder seg godt til varme, akkurat som keramiske de gjør. Velge sølv som legger til en industriell følelse rom, mens kobber-tonet metall fliser kan kle opp en peis i en gammeldags tema plass. Alternativer for patinas inkluderer bruk av kjemikalier eller varme før de blir forseglet for å lage mønstre og abstrakte design. For en elegant følelse, tilpasse dem med graveringer som roseknopper, eføy eller bla-arbeid rundt sidene.

Stein

Granitt er bare to av stein alternativer for flislegging ildsteder. Akkurat som i naturen, ikke to stykker av naturstein materialer er helt like. Dette legger til visuell interesse for design. Blande dem opp, for eksempel en marmor fliser surround med granitt fliser ildsted, kan hente ut enda flere toner i materialet. Andre stein ideer inkluderer bruk kalkstein eller skifer.

Glass

Glass fliser også kommer i mange farger. For eksempel lage utseendet på en solid ark av vann ved hjelp av tydelige blues og greener. Lys opp en plass å skape en flis design av varme toner som rødt, oransje og gult. Bruke klarere glass fliser vil gi et rom en moderne edge. Blande dem med keramiske fliser, for eksempel ved hjelp av glass seg som hjørne aksenter, kan legge til visuell interesse for design.

Mosaic Designs

Opprette en mosaikk design tilbyr deg muligheten for mer farge, mønster og tekstur når flislegging din peis. Bryt opp de keramiske fliser og fylle en allerede tegnet omrisset på peisen for å skape et bilde. Bygge en livlig mønster med flere farger gir en lunefull følelse å din ildsted. Ved hjelp av resirkulert glass fliser for en mosaikk peis gir et snev av miljøvennlig grønn design i rommet.

Vintage fliser

Bygg din peis fliser design rundt vintage fliser gir en aura av autentisitet til en eldre hjemme. For eksempel, å finne to brikker som viser gudinner å sette på hver side av peisen og deretter fylle resten av overflaten på med hvite keramiske skaper en interessant Brennpunkt. Du kan bare finne den perfekte inspirasjon for flislegging peisen din ved å se gjennom restverdi verft, antikvitetsbutikker, sparsommelighet butikker og swap møter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com