Hvordan erstatte kjøkken skap dører og skuffer

December 22

Hvordan erstatte kjøkken skap dører og skuffer


Hjem remodeling prosjekter kan kjøre opp en høy regning, men du kan kutte kostnader ved å velge små remodeling prosjekter som forvandler hele atmosfæren på kjøkkenet. I stedet for å ha en profesjonell bygge og installere nye kabinettet og skuffer, bare erstatte de eksisterende skapdører og skuffer. Kjøkkenet vil ta på seg et nytt utseende og ingen vil noen gang innse de samme skap ble brukt.

Bruksanvisning

Skifte Skapdører

1 Finn hengslene på skapdører. Avhengig av stilen, vil de være enten inne i skapet og skjult fra hverandre eller på utsiden og synlig hele tiden. Europeisk stil hengsler er plassert inne i skapdører og er litt lettere å fjerne.

2 Skru alle skruene som holder skapdører på plass. Vanligvis finner du to skruer per hengsel. La skruene som fester hengslene til selve skapet på plass for rask installasjon av de nye skapdører. Hvis du har tenkt å bruke en annen hengslene for de nye skapdører, fjerne hengslene sammen med dørene.

3 Plasser nye skapdører og hengsler om nødvendig, og merk plasseringen av skruehullene på dørene og på skapet hvis du borer hull for nye hengsler. Sørg for en tettsittende passform som fortsatt gjør det mulig å åpne dørene uten stikker. Be en venn om hjelp holde skapdørene mens du sikre en riktig passform.

4 Bor hull på fingermerker og legge nye hengsler, om ønskelig. Bor hull i skapdører hvis de ikke er pre-boret. Plasser hengslene over hullene og sett inn skruene. Pass på at skruene er stramme og at skapdørene svinge åpen og lukket uten å treffe resten av kabinettet.

5 Fyll synlige skruehull som du ikke bruker med en skrue hull fyllmateriale. Sand ned materialet etterpå og male over det å matche den eksisterende fargen på skap eller vegg. Bruk en treskrue hull dekke i stedet når du arbeider med tre flater.

Skifte kjøkkenskuffer

6 Fjern den eksisterende skuffen og velge nye skuffer. Mål for å sikre at de passe inn i den tomme plass igjen fra tidligere skuffer. Finn lysbildene på skuffer (sporene på hver side som gjør at skuffen for å trekke inn og ut) og finne ut om de nye skinnene vil stille opp med de eksisterende sporene fortsatt inne i skapet fra forrige skuffen. Hvis ikke, fjerner sporene inne i skapet for reposisjonering.

7 Mål høyden til bunnen av skinnene på den nye kjøkkenskuffer. Mål denne høyden inne i rommet fra forrige skuffen og merke den. Fest sporene med skruer langs denne linjen og teste skuffen. Settet av lysbilder på sidene av skuffen skal gli inn i sporene, og det skal gli på plass. Hvis skuffen er for lavt eller for høyt, må du fjerne skuffen og sett sporene.

8 Vurder å bytte bare fronten av skuffene dine i stedet for hele skuffen. Prosessen er enklere og mindre kostbart. Fjern dine kjøkkenskuffer og se etter skruene som holder fronten på plass. Fjern skruene og trekk av fronten av skuffen. Plasser den nye skuffefronten og skru inn skruene eller bore nye hull og skru skuffefronten på plass. Skyv skuffen tilbake i skapet.

Hint

  • I "god grønn Kitchens," Jennifer Roberts foreslår å erstatte materialet i sentrum av ramme-stil, til oven teller skap med glass eller andre dekorative materialer i stedet for tre skaper en lys og luftig følelse.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com