DIY lys skygge laget med wire og plast Squares

December 7

DIY lys skygge laget med wire og plast Squares


Gjør din egen lys skygge lar deg tilpasse din lampen å møte ditt hjem dekorere behov. Selv om du kan kjøpe en lys skygge, eller lampeskjerm, på et hjem forbedring butikken, er kostnaden for en slik nyanse er ofte skyhøye. Gjør din egen krever litt mer enn noen få ark med akryl plast og noen ledninger hoppe ringer, slik at du kan fokusere dine dekorere dollar på andre elementer.

Bruksanvisning

1 Plasser en akryl plast ark på et skjærematte eller annen snittflaten. Bruk en metall linjal og en kniv til å kutte plast ark i en-av-en-tommers firkanter. Begynn med å score arket med kniv før det nesten skjærer gjennom arket. Skyv arket til kanten av et bord, slik at den delen du ønsker å kutte henger over bordkanten. Plasser linjalen mot kanten av scoret linjen. Trykk ned på huden med linjal for å bryte gjennom scoret linjen. Gjenta skjæreprosessen for å lage 275 1-tommers firkanter. Sand kantene av cut stykker, om nødvendig ved bruk av middels sandpapir.

2 Punch et en åttendedel-tommers hull på alle fire sidene av 250 akryl plast firkanter med en hullemaskin. Plassere hullene i midten av rutenes kanter, en-åttendedels tomme innover fra kantene. Punch hull på bare tre sider av 25 av plast rutene; de vil bli lampeskjerm nederste kant.

3 Sett inn en 4-millimeter diameter wire, åpne o-ring gjennom ett hull på en akrylplast torget. Skyv en andre akrylplast firkantet på det åpne o-ring. Lukk o-ring ved hjelp av et par av nebbtang. Klem tang mot hver side av den åpne ring for å lukke ringen.

4 Fest en andre 4-millimeter wire, åpne o-ring til det nedre hullet på de to vedlagte akryl plast firkanter. Den nederste hullet er hullet rett overfor hullet som du festet den første o-ring. Skyv en tredjedel akryl plast firkant på den andre åpne o-ring, og lukker ringen med tang.

5 Fest åpne hoppe ringer og akrylplast rutene sammen på samme måte til du har en kjede av 10 festet firkanter. Deretter fester en tre-hullet plassen ved hjelp av en annen wire, hoppe ring og ved å plassere side uten hull på motsatt side av o-ring. Dette skaper en kjede av 11 kvadrater.

6 Lag 24 flere kjeder av 11 akryl plast firkanter ved hjelp av samme metode du brukte til å lage den første kjeden av 11 firkanter. For den siste plassen på hver kjede, kan du bruke en av de tre-hullete firkanter.

7 Plasser en wire, åpne o-ring gjennom det åpne hullet i toppen av hver kjede. Toppen av kjeden er enden motsatt enden uten et hull. Lukk den åpne ringen med tang, slik at det ikke knyttet til noe annet enn den første akryl torget.

8 mate en diameter på ledning 7-millimeter, åpen O-ring gjennom den lukkede o-ring på toppen av en av kjedene. Skyv deretter hoppe ring over den øverste kanten av en 8-tommers sylinderdiameter lampeskjerm ramme. Lukk o-ring ved hjelp av tang.

9 Place de resterende 24 kjeder på lampeskjerm ramme på samme måte som den første, ved hjelp av ytterligere 7-millimeter wire, åpne hoppe ringer. Fordele dem jevnt rundt omkretsen av skyggen.

10 Fest de 25 kjedene sammen ved hjelp av flere 4-millimeter wire, åpne hoppe ringer. Plassere en ring gjennom hvert par hull som møtes på akrylplast rutene som henger ved siden av hver andre. Lukk hoppe ringer med tang.

Hint

  • Bruk klar akryl eller farget akryl, avhengig av rommets stil.
  • Akryl plast ark er tilgjengelig på håndverket butikker. Velg tynn, bøyelig plast for enkel konstruksjon.
  • Plasser den ferdige lys skygge på en skrivebordslampe, eller henge den fra et anheng ligaen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com