Hvordan lage en Dogwood Tre Bloom

December 10

Dogwoods er verdsatt av gartnere for sine frodige blomster og dramatiske bidrag til landskap. Mange forskjellige grunner påvirke blomstringen syklus av en kornell som sykdom, dårlig jord, og skyggefulle steder. Å gjøre en Dogwood blomst krever å gjøre endringer i jord, transplantere treet, beskjæring eller bruke en soppdreper. I tillegg er riktig vedlikehold viktig for å gjenopprette helsen til Dogwood. Finn ut hvordan du kan oppnå flotte blomstrer fra din Dogwood.

Bruksanvisning

1 Sjekk treet for eventuelle syke grener eller blader. Dogwoods er utsatt for cankers på deres bark, pulveraktig mugg på blader, lilla prikker på bladene, infiserte bladene og scabby frukt. Påfør et soppmiddel til hele Dogwood.

2 Beskjær noen syke grener. Bruk skarpe beskjæringssaks eller en håndsag for å lage en nedadgående kutt mot treet. Vær forsiktig med å ikke gjøre kjøttsår. Dypp beskjæring utstyr i en blanding som består av 10 prosent denaturert alkohol og vann mellom hvert klipp for å sikre at du ikke spre sykdommen.

3 Sjekk jordas pH balanse med en jord testing kit. Dogwoods trives i et pH-område mellom 5,2 til 6,0. Send din jordprøve til adressen som står på jorda test. Gjør eventuelle endringer i forhold til resultatene. Sur jord vil kreve en anvendelse av kalk og endre alkalisk jord med svovel.

4 Inspiser jordas drenering. Dogwoods vil dø eller bli rot råte i våt jord. Imidlertid dogwoods produsere den største mengden av blomstrer når plantet i fullt sollys som vil kreve tilstrekkelig vanning. Gjennomføre en jord føler test. Grab jord og klem hvis det kommer vanndråper det er for vått. Hvis jorda bryter av i klumper, er det for tørt, men hvis det fortsatt er formbar du får tilstrekkelig drenering.

5 Transplant din kornell hvis plasseringen er for lyssky eller jord for våt. Grav et par fot fra røttene og vann. Løft Dogwood med tatt ekstra forholdsregler for å unngå å skade røttene. Plante treet på et sted som er bedre egnet for sin helse.

Hint

  • Dogwoods vil ikke blomstre i sine tre første år med vekst.
  • Inspiser Dogwood for tre boremaskiner, som ofte dreper dogwoods plantet i fullt sollys.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com