Slik fjerner fullstendig Rusted Skruer

October 5

Slik fjerner fullstendig Rusted Skruer


Fjerne en rusten skrue som sitter fast i en hvilken som helst type materiale er ekstremt frustrerende og utmattende. Med litt tålmodighet og riktig teknikk kan du fjerne en rusten skrue med noen felles, husholdning verktøy.

Bruksanvisning

En sprute en liten bit av WD-40 over skruen, virkelig fukte sidene av skruen og dens gjenger. Vent noen minutter for den å trenge inn i rusten skrue.

2 Dypp en skrutrekker i lapping sammensatte og la det trekke i ett minutt, gir denne skrutrekkeren mer bite for å fjerne skruen.

3 Rett skrutrekker over toppen av skruen, og deretter lett trykk en hammer mot håndtaket på skrutrekkeren for å hjelpe det til å passe perfekt på toppen av hodet på skruen.

4 Skyv skrutrekker inn skruen og fast vri skruen mot klokken. Vri skrutrekkeren til skruen er løs nok for deg å trekke den ut.

5 gå videre til det neste rusten skrue og gjenta den samme prosessen. Rens ut hvert hull med en fille etter en skrue er fjernet.

Hint

  • Den type skrutrekker du trenger, avhenger av hvilken type skrue som sitter fast.
  • Noen ganger er det lettere å få skruen flytte og unstuck ved å vri den med klokken, og deretter slå den mot klokken for å fjerne det.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com