Hvordan du rengjør og omsorg for Sitram Cookware

October 7

Sitram kokekar er rettet primært mot heavy duty catering. Kokekaret er vanligvis laget av to lag av rustfritt stål med en tung kobberbunn, som kalles en tre bunnkobberkjerne. Dette gjør kokekar spesielt god på å drive varmen jevnt. Den enkle stilen og rustfritt finish gjør Sitram kokekar lett å rengjøre. Det kan vaskes i oppvaskmaskin, og noen varianter inkluderer nonstick flater.

Bruksanvisning

1 Vask Sitram kokekar for hånd for de beste resultatene. Byggingen av håndtaket hindrer matvarer fra å bli inngitt bak håndtaket, men det er fortsatt en god idé å rengjøre kokekar grundig for å fjerne gjenstridige brent områder.

2 Scrub rustfritt stål finish med et kokekar såpe uten et surt base. Mange parabol såper har sitronsyre, som kan være problematisk for noen hånd-vasket elementer.

3 Skyll og tørk kokekar for hånd.

4 Gjenopprett utvendig finish av kokekar ved hjelp av en rustfritt stål rengjøringsmiddel og en skrubber. Dette vil bidra til å fjerne noen ekstra flekker eller misfarging. Skyll og tørk kokekar umiddelbart.

Hint

  • Bruk tre redskaper til å røre i gryter. De vil ikke ripe opp innsiden av potter som har en nonstick belegg.
  • Hell aldri salt direkte på rustfritt stål. Bring vannet til å koke før du legger salt. Salt vil etterlate en hvit flekkete flekken hvis det setter på rustfritt stål. Rengjør med en rustfritt stål rengjøringsmiddel umiddelbart for å fjerne slike flekker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com