Hvordan å forstørre et parkeringsområde rundt en garasje

September 21

Hvordan å forstørre et parkeringsområde rundt en garasje


Hvis medlemmene av husstanden hver har sin egen bil å kjøre, kan du oppleve at parkering på oppkjørselen kan bli vanskelig på grunn av mangel på plass og måtte shuffle biler rundt. Dette problemet kan bli verre hvis du bor i et område hvor du ikke kan parkere bilen i gaten under en snøstorm. En måte å løse dette problemet er å forstørre parkeringsplassen rundt garasjen. Du kan gjøre dette ved å helle en betongplate, hvis du har plass.

Bruksanvisning

1. Spraymaling bakken for å markere omkretsen av den nye parkeringsområdet.

2 Grav bakken inne i feltet du merket av. For et prosjekt av denne størrelsen, vil du mest sannsynlig ønsker å leie en 1 1/2-tonns gravemaskin for å gjøre det meste av graving, selv grave området umiddelbart ved siden av garasjen med spader kan være en god idé, spesielt hvis du ' re ikke opplevd med gravemaskinen. Grave dypt nok til å gå under frost linje (den lokale zoning bord kan fortelle deg hvor dypt dette er).

3 Drive tre staver i bakken hver 3 fot rundt omkretsen av hullet og spiker 2-av-fire styrene til dem å fullføre tre skjema for betongen.

4 Legg en dampsperre på toppen av jorda inne i hullet. Dette plastark beskytter betongen mot fuktighet i bakken.

5 Place ekspansjons striper langs siden eller sider av garasjegulvet som er i tilknytning til skjemaet. Disse gir rom for betong for å utvide og trekke seg sammen som følge av temperaturendringer.

6 Hell et lag med grus eller sand i hullet, følge lokale byggeforskrifter med hensyn til dybde og typen materiale som skal brukes.

7 Lay netting eller armeringsjern på toppen av grus eller sand, igjen etter lokale byggeforskrifter.

8 Bland en gruppe med betong, å følge instruksjonene på emballasjen.

9 Fyll hullet med betong før den er litt høyere enn toppen av tre form.

10 Masse overflaten ved å dra en 2-av-fire bord på tvers av toppen av formen med en side-til-side bevegelse. Dette jevner ut overflaten av betongen, fjerner overflødig betong og eksponerer lave punkter i pour. Fyll ut noen lave flekker, og avretter overflaten igjen.

11 Plasser en bull flyte på kanten av formen nærmest deg, med bakkant vippet i luften. Skyv flyte over betong, og senk bakkant til overflaten når du kommer til andre siden, og trekke den tilbake mot deg. Fortsett å gjøre dette til du har fullført hele skjemaet.

12 Cover betongen med en plast ark. Fjern plast daglig for å tilsette vann til betongen, deretter re-dekke den. Legg akkurat nok vann til å holde betongen fuktig, og gjøre dette i en uke. La betongen herdes i fire til fem dager.

13 Fjern plastarket og treramme.

Hint

  • Kontakt din lokale zoning bord før du begynner prosjektet å skaffe eventuelle nødvendige tillatelser og for å lære byggeforskrifter du må følge.
  • Ring 811 før du begynner å grave for å få plasseringen av verktøyet linjer i din hage merket. Skade linjene mens graving kan resultere i en bot og ansvar for reparasjonskostnader.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com