Hvordan Grow Cebollas

November 21

Hvordan Grow Cebollas


"Cebolla" er det spanske ordet for "løk". For hjemmet gartner, er det vanligvis enklest å vokse løk fra settene heller fra frø eller unge frøplanter. Stiller er år gamle løk planter, og de er tilgjengelig for kjøp på barnehager og på nettet. Plant løk setter i løpet av våren så snart du er i stand til å arbeide på jord og temperaturer er konsekvent over 48 grader F.

Bruksanvisning

1 Till jorda omtrent 8 til 10 inches dyp, miksing i 3 til 4 inches av organisk materiale som torv eller kompost. Bland i en granulert gjødsel merket 5-10-10 eller en lignende 1-2-2 forhold med en hastighet som er oppført på etiketten. Hvis du har en jord-fruktbarhet test, gjødsle per lab anbefalinger.

2 Fordel løk sett i henhold til deres størrelse. De som er mindre enn diameteren på en krone, ifølge University of Minnesota, vokser den største, og er best å vokse til store løk. Grow settene som er større enn en krone som vårløk, som høstes mens de er fortsatt umoden.

3 Plant de større settene en tomme dyp, med sine tips vendt opp. Space dem nøye slik at de berører hverandre. Plante mindre pærer 1 til 2 inches under jord og 3 inches hverandre. La 12 inches mellom radene.

4 Tamp ned i jorda og vanne løk med en tomme av vann. Hold hagen sengen fri fra ugress, og vann dem med en tomme av vann hver uke. Når løken du vokser som vårløk nå mer enn 4 inches i høyden, dekker skuddene litt med jord slik at bunnen av stilkene blir hvite og crunchy.

5 Harvests vårløk når som helst etter at skuddene vokse 6 inches høy. Høste større tørre løk etter minst 25 prosent av toppene begynner å henge.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com