Hvordan rengjøre en mikrobølgeovn med en sitron

November 21

Hvordan rengjøre en mikrobølgeovn med en sitron


Dine dager med skrubbing, skuring og skraping på innsiden av mikrobølgeovnen din er over. Du kan få mikrobølgeovnen din til glimte i en mye enklere måte. En av de beste metodene er å rengjøre en mikrobølgeovn med en sitron. Nei, du trenger ikke skrelle sitron og deretter bruke den som en stålull, men heller følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Fyll en mikrobølgeovn cup, som en keramisk kaffe krus, med en kopp vann.

2 Skjær sitron i to og presse saften ut av den ene siden av sitron i koppen full av vann.

3 Plasser koppen i mikrobølgeovnen og satt på høy effekt i tre minutter.

4 Ta koppen etter tre minutter og tørk innsiden av mikrobølgeovn med en fuktig svamp. Skyll svampen regelmessig for å fjerne eventuelle rester som lett kommer ut i dens kjølvann.

5 Tørk av innsiden av mikrobølgeovn tørr med et rent håndkle, dumpe sitron vann, og lagre den andre halvparten av sitron etter en oppskrift eller hekte noen avkjølt te.

Hint

  • Hvis tre minutter er ikke nok til å myke opp caked-on rusk inni mikrobølgeovnen din, svamp hva du kan deretter gjenta prosessen om nødvendig.
  • Hvis du ikke har en sitron, kan du bruke noen dråper sitronsaft.
  • Ikke bruk sterke sitronduftende rengjøringsmidler som en sitron erstatning. Husk, du spiser ting som blir tilberedt i det og noen spor av sterke rengjøringsmidler kan forbli.
  • Ikke glem å tørke ned på utsiden av mikrobølgeovnen mens du har en varm kopp sitron vann. Dypp svampen i concoction og tørk den på forsiden tastaturet, dør og håndtak.
  • Mikrobølgeovn håndtak er en av de germiest steder i hjemmet eller på arbeidsplassen. Æsj.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com