Hvordan Grow Strawberry Papaya

December 12

Hvordan Grow Strawberry Papaya


Tilnavnet jordbær papaya, Sunrise eller SunUp papaya har en levende rød-oransje interiør og er motstandsdyktig mot ring sted sykdom. Disse papaya har en pære form og søt smak. Strawberry papaya trær bære frukter ni måneder etter transplantasjonen. Selv om de kan vokse i skyggen, vil frukten ikke være så søt som om planten dyrkes i fullstendig solen. Plant papaya i frostfrie steder. Kaldt vær vil påvirke fruktsmak og lett frost vil skade planter.

Bruksanvisning

1 Velg et egnet sted for papaya treet. Den trenger ly fra vinden og liker en høy grad av varme - temperaturer nær 70 til 80 grader Fahrenheit året - så plante den i nærheten av siden av en bygning i direkte Søn Papaya trenger en lett jord med en pH-verdi på 6,0 til 7,0 som drenerer godt for å forhindre rotråte.

2 Grav et hull for Sunrise papaya tre som er to ganger bredden og dybden av plantens rot ball. Fjern steiner og ugress fra området og brekker jord klumper med hendene.

3 Trekk papaya fra beholderen og massasje roten ballen med hendene for å løsne den. Forsiktig slappe flokete røtter og plasser papaya i hullet slik at den sitter på samme dybde som den ble plantet i beholderen. Skyv jord inn i hullet, oppstrammende det mot planterøttene, for å plante jordbær papaya.

4 Vann treet å mette jord. Deretter vanne planten våt jord, så la jorda tørke skikkelig mellom hver vanning. Papaya trær vil råtne hvis gitt for mye vann; jord som forblir våte flere dager etter vanning er for våt.

5 Gjødsle jordbær papaya månedlig i vekstsesongen ved hjelp av en nitrogen-rik gjødsel. Følg anbefalt doseringsområde basert på dimensjonene på treet. Dryss tørr gjødsel på jord rundt stammen, deretter vann for å spre næringsstoffer.

6 Dekk jorda rundt papaya med en plast presenning i vinter for å hindre at anlegget blir for mye vann, går så langt ut fra stammen som grenene strekker seg. Fest presenning med innsats eller murstein. Papaya foretrekker å holdes tørt i vinter og vil råtne hvis de utsettes for for mye vann. Vann lett i vinter og bare når jorden er tørr en tomme under overflaten. Sjekk jordfuktighet med fingeren.

7 Harvests papaya når huden blir for det meste gul, fra spettet gul grønn. Trekk papaya av grenen å høste den. Tillat frukten for å modnes ved romtemperatur.

Hint

  • Hvis foretrukket, dyrke denne papaya fra frø. Scoop frø fra en papaya, skyll dem under vann og lufttørke. Fyll en frøplante brett med en sterilisert potting blanding varmet i ovnen til 80 grader Fahrenheit og plante en papaya frø i hvert kammer, som dekker frøet med 1/2 tommers av jord. Fukte jorda og holde det fuktig til frøene spirer, i opptil fem uker. Hold lokket på din ætt skuffen for å opprettholde fuktighet. Nurture spirene med vann og full sol, deretter plante i hagen når seedlings har to sett med blader.
  • Å sterilisere potting jord, kombinere en en-til-en-forhold på plantejord og vermikulitt og varmen til 200 grader C i ovnen i en time.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com