Hvordan bli kvitt edderkopp midd i en Alberta Spruce

October 16

Spider midd er små, hardføre skapninger knyttet til edderkopper og flått. Disse midd ofte infisere løvfellende og eviggrønne planter og kan føre til alvorlige skader. Tilstedeværelsen av midd i Alberta gran er ofte trege til å dukke opp; skader som begynner i høst eller våren kan bare vise synlige effekter på nåler under den varme sommeren. Bli kvitt disse midd er en langsom og kjedelig prosess som involverer flere behandlinger med midd-ødelegge agenter.

Bruksanvisning

1 Identifisere infestation. Sjekk utseendet på Alberta gran. Se om nålene er å snu en kjedelig nyanse av grå-grønn eller nåler vises hengende. Se på avstanden mellom nålene for å se om det er en web-lignende utseende. Alle disse kan være indikasjoner på edderkopp-midd Infestation. Hold et hvitt papirark under mistanke sted og lett trykk grenen eller blader. Sjekk for utseendet på minutiøse sorte, røde eller grønne flekker som beveger seg. Dette er en klar indikasjon på edderkopp midd.

2 Spray Alberta gran med en kraftig vannstråle. Observer for å se om midd dukke opp igjen og spray igjen etter syv til ti dager.

3 Bruk hagebruk oljer som Sunspray, Volck eller Scalecide i de varme månedene for å styre aktivt voksende midd. I løpet av vinteren eller tidlig på våren, bruker sovende oljer for å drepe midd egg. Før du kjøper noe olje, lese listen over planter som kan bli skadet av produktet. Sjekk listen for å bekrefte om det kan brukes med Alberta Spruce.

4 Hvis midd vedvarer, kan du bruke et plantevernmiddel, kjent som en miticide, beregnet for bruk med midd,. Snakk med din lokale forlengelse kontor for å finne ut hvilke miticide er best å bruke på Alberta gran. Nøyaktig følg instruksjonene på etiketten under sprøyting. Vær oppmerksom på sprøyting på undersiden av nålene der midd vanligvis konsentrere seg.

5 Gjenta plantevernmiddel søknad. Miticiter påvirker ikke edderkopp-midd egg, larver og nymfer. Disse kan overleve en miticide søknad og vokse, og smitten vil vedvare. I slike tilfeller gjentas miticide sprøyting hver fem til ti dager for å oppnå en større grad av kontroll.

Hint

  • Spider-midd infestations er best kontrollert så snart oppdaget; kontroll blir vanskeligere når middpopulasjoner nå høyere nivåer.
  • Hvis edderkoppen midd befolkningen er lav, finne ut om bruk av naturlige predatorer som lacewings, minutt pirat bugs, dame biller og rov midd som lever av edderkoppen midd egg, larver og nymfer.
  • Før du kjøper en miticidal reisebyrå anbefalt av venner eller slektninger som bor andre steder, sjekk for å se om det er lovlig å bruke det i ditt fylke.
  • Miticiter er giftige. Følg sikkerhetsanvisninger på produktetiketter og hold beholderen utilgjengelig for barn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com