Hvordan bygge en pergola over et vindu

October 16

Hvordan bygge en pergola over et vindu


En pergola kan gi skygge, øke personvernet og legge til en behagelig følelse av kabinett for en utendørs plass. Når installert over et vindu, kan det forlenge de samme kvalitetene til nabo innendørs plass. I de fleste tilfeller, å plassere en pergola over et vindu innbefatter å feste en side av strukturen til husveggen, ved hjelp av en hovedbok bord, mens den andre siden er støttet av to eller flere innlegg. På grunn av at strukturen er festet til huset, må stolpene være forankret til betongfundamenter som strekker seg under frostlinje, den dybde til hvilken bakken fryser om vinteren.

Bruksanvisning

1 Mark plasseringene til innlegg og hovedbok bord, noe som gjør at oppsettet er firkantet (hvert hjørne er nøyaktig 90 grader). Marker sentrene av stolpehull på bakken, ved hjelp av innsatsen. Marker en referanselinje for hovedbok på husveggen, ved hjelp av et nivå.

2 grave stolpehull i henhold til den lokale byggeforskriftene. Helle betong pirene, ved hjelp av et papprør form, hvis det er ønskelig. Still et anker bolt inn i våt betong for hver brygge. Etter betong tørker, installere innlegg med metall legg baser. Støtt innlegg midlertidig med cross-avstiving.

3 Skjær hovedbok bord til lengde og plassere den på husveggen. Bor par pilothull gjennom boken og ytterkledning på hver vegg stud plassering. Fest hovedbok til veggen med par av hylseskruer i hver stud, ved hjelp skiver bak hovedbok for å skape en luftspalte mellom hovedbok og ytterkledning. Med noen typer ytterkledning, må du kanskje kutte ut ytterkledning og lå hovedbok over muren vindsperre (og bygningen wrap); installere Z-blinkende over boken for å holde vannet vekk fra veggen.

4 Skjær strålen (eller stråle medlemmer) så det overheng innleggene, som ønsket. Installer strålen over toppen av innleggene med post-bjelke kontakter.

5 Legg ut rafter steder på kant slik at strålen og hovedbok, ved hjelp av den ønskede avstanden for sperrene. Overfør merkene til hovedbok ansiktet med en innramming kvadrat. Fest en bjelke hengeren til hovedbok på hvert sted, etter hengeren produsentens anvisninger. Skjær installere randen med huset deres ender festet til kleshengere og sine utenfor endene festet til toppen av bjelken; sperrene skal henge over strålen, etter ønske.

6 Cut og installere tak lamellene, hvis ønskelig, over toppen av sperrene. Disse kan bare være to-by-2s kjører vinkelrett på sperrene, eller du kan bruke 1x boards satt i en vinkel for å skape et spjeld som stenger midt på dagen sollys i sommer, men lar solen å trenge inn i løpet av vinteren, når solen er lavere på himmelen. Tilsett om nødvendig kne oppkvikkende for å gi sidestøtte mellom innlegg og strålen.

Hint

  • Ta kontakt med byens bygningen avdeling for å lære om reguleringsplan, tillater og bygge kode krav knyttet til prosjektet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com