Toddler Rom Ideer For Organization

January 5

Selv i den minste av pjokk rom, er det mulig å designe og implementere en rask og enkel organisatorisk system. Merkede binger, vegg arrangører og lagring telt vil hjelpe deg å sørge for at barneklubb ting blir satt bort pent og lett gjen neste gang han eller hun ønsker å spille.

Et sted for alt

Når du organisere en pjokk rom, følger det gamle ordtaket "Et sted for alt, og alt på sin plass." Hvis du oppretter spesifikke områder der visse typer gjenstander bør gå, vil det være raskere og enklere ikke bare å rydde rommet, men å finne disse objektene på nytt når du vil ha dem neste gang. Det vil også være lettere for småbarn å hjelpe til med opprydding, fordi du kan vise ham eller henne hvor alt skal gå. Hyller er en god organisatorisk verktøy: kjøper flere og merke dem med hva de vil inneholde. For eksempel kan du sette ballene i ett, hobbyartikler i en annen, dukker og dukkeklær i en annen, og biler og lastebiler i en annen. Få organisert gjør binger med en tavle panel på den ene siden, for enkel merking (og relabeling) for hver bin innhold.

On The Down Low

Hvis pjokk har til å nå opp til å trekke leker av hyllene eller hente oppbevaringsbokser, er ikke bare han mer sannsynlig å trekke noe ned på seg selv og skadet seg, men han er også mindre sannsynlighet for å hjelpe til med opprydding. Sørg for at organisatorisk system er på barnas høyde nivå, slik at det er lett for ham å få sine ting og sette dem tilbake når han er ferdig med dem.

vegg~~POS=TRUNC Arrangørene

Din pjokk rom kan være liten, og mens du kan plassere leker og lekekasser på hyller, kan det være områder der det ikke er mulig å sette en hylle eller bokhylle, for eksempel ved et vindu eller en skanse. Det er der vegg arrangørene kan hjelpe deg ut. Ofte laget av fargerike stoff, kan disse lange strimler av lommer henge fra en eneste spiker eller gips skrue. Du kan henge dem over dører for en fin måte å spare plass. Det er viktig å finne ut hvor mye vekt en vegg arrangøren kan ta: ikke fylle lommene med leker som er tunge nok til å trekke arrangøren av veggen. Du kan utpeke kategorier av lette leker for å gå i hver lomme på veggen arrangør, og vise din pjokk også, slik at hun ikke er å sette tunge leker der.

Storage Tent

Avhengig av hvor du bor og hvor stort huset eller leiligheten er, kan barnas rom ikke et skap. Armoires kan være for klumpete for en liten plass, og mange ser ikke cheery nok for et barnerom. Skriv inn Storage Tent, etter barnas forhandlere Land of Nod. Det er egentlig en skap laget av stoff. Det skjuler hyller av oppbevaringsbokser, og har også sidelommer. Trekket er vaskbart - alltid en viktig kvalitet når det er småbarn og fargestifter rundt. Teltet er lette og enkle å flytte, noe som betyr at den kan vokse med barnet ditt som han blir eldre og rommet hans utvikler seg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com