Gjør Deer som bladene av Black Walnut Trees?

December 27

Gjør Deer som bladene av Black Walnut Trees?


Også kjent som amerikansk valnøtt, svart valnøtt (Juglans nigra) er en høy, løvfellende tre som har en dekorativ, straight-kornet tømmer - populært for bruk i møbler-making - og spiselige frø eller nøtter, som folk bruker i kulinariske programmer. I tillegg til fôring på svart valnøtt tre nøtter, vil hjorten beiter på andre komponenter i en svart valnøtt tre, inkludert treets en fot til 2 fot lange sammensatte, finnete blader.

Bakgrunn

Hjort er svært vilkårlige planteetere, som betyr at de beiter på et stort utvalg av plantemateriale, blant annet nøtter, eikenøtter, frukt, kvister, stengler og blader. De vil også spise sopp som sopp hvis de er tilgjengelige. Hjort ser ut til å "nyte smaken av svart valnøtt blader og stengler i løpet av andre omkringliggende mat", men den nøyaktige årsaken til dette problemet er ukjent, ifølge forskere ved Purdue University. Uansett grunn, hvis du har en svart valnøtt tre i hagen, må du kanskje ta noen beskyttende tiltak for å hindre hjort fra gumlet på en av deres favoritt snacks: svart valnøtt blader.

Når de spiser bladene

Bladene av svart valnøtt trær er spesielt utsatt for sultne hjort mellom månedene mai og juli. Som forskere ved Purdue University notat, er det i løpet av denne tiden at nye blader og annen ny vekst vises på svart valnøtt trær - vekst som hjort lett lever av. I løpet av vinteren, kan hjort også knaske på terminalen, skudd, kvister og grener av svart valnøtt trær, men dette problemet er sporadisk og vanligvis mindre.

Bevis på Deer Damage

Deer forlate spesielle markeringer på svart valnøtt trær etter beite. Du kan bruke disse merking for å skille blad-spising hjort fra andre blad-spising skadedyr som påvirker svart valnøtt trær, som kaniner. Deer etterlate kvister på svart valnøtt trær som har uregelmessig kutt: et resultat av hjort rive vegetasjon fra trærne. I kontrast, kaniner tendens til å skjære gjennom svart valnøtt tre kvister med sine skarpe tenner, etterlater skrå kutt som ligner kuttene en kniv ville gjøre. Et annet særtrekk av hjort merking er at de har en tendens til å komme opp høyere i svart valnøtt trær.

Beskytte Black Walnut Trees

Du kan bruke flere virkemidler for å hindre at hjort fra fôring på svart valnøtt treet løvverk. Bortsett fra å kjøpe kommersielle hjort repellents, som du finner hjemme forsyning og utendørs butikker, kan du lage en hjort frastøtende for svart valnøtt trær. En av de enkleste og minst offensive strategier krever at du bore hull inn små barer av duftende, deodorant såpe og deretter henge såpe på svart valnøtt tre grener. Andre, mer offensive muligheter er å henge klut poser fylt med tørket blod eller sprøyting svart valnøtt tre blader med en løsning som inneholder rå egg.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com