Hvordan kjøpe hjemmelaget quilts

November 1

Hvordan kjøpe hjemmelaget quilts


Dyner er lag av stoff som er sydd sammen med et lag av vatt mellom dem. Hjemmelaget quilts kan være laget av dårlig kvalitet tekstiler til top-of-the-line quilting materialer. Utførelse og design kan variere fra shoddy til utsøkt. Forstå hva du skal se etter gjør det mulig for forbrukeren å foreta en informert beslutning som resulterer i en hjemmelaget quilt kjøp som oppfyller hans eller hennes behov og budsjett.

Bruksanvisning

En Bestem hvordan quilt vil bli brukt. Dyner kommer i varierende størrelser. Den vanligste lappeteppe størrelse er miniatyr, som brukes som dekorasjon, baby dyne, eller lap dyne. Større dyner er ofte laget for senger (tvilling, doble, dronning, konge). Baby dyner vaskes ofte, så vil du sannsynligvis vil ha en rimelig dyne. Seng dyner som vil bli forsiktig slitt og overlevert fra generasjon til generasjon trenger å være arvestykke kvalitet.

2 Bestem prisklasse du har råd. Quilt prisene varierer fra så lite som $ 10 for en baby eller vegg quilt til tusenvis av dollar for toppen av linjen sengetepper. Sjekk nettsteder for å få en idé om gjennomsnitts quilt priser. (Se Resources nedenfor.)

3 Forskning typisk quilt dimensjoner. For eksempel, hvis du er ute etter en dyne for en queen size-seng, bør det være 90 "--- 95". Ta et målebånd med deg å sammenligne den faktiske størrelsen på dyner.

4 Velg en dyne som er estetisk tiltalende for deg. Fargevalg og design vil ikke påvirke hvordan det går, men de er viktige likevel hvis du ønsker å sikre quilt brukes og nytes i mange år.

5 Undersøk materialer. Tråder i billig stoff er tykke og løst vevd. Kvalitet stoffer har finere gjenger og er tett vevd. Polyester og poly blanding stoff vil pille med bruk, mens 100% bomull stoffer vil ikke. Dyner laget med en bomull eller ull vatt pleier å legge flatere enn dyner med polyester batting. Polyester batting fibre har en tendens til å migrere gjennom de stoffer, samtidig som bomull og ull vil ikke.

6 Bestem byggeteknikker. Dyner laget med hånd piecing eller håndapplikasjonsteknikker bringe en høyere pris fordi de tar mer tid å fullføre enn de samme teknikkene fullført av maskinen. Likevel vil en god maskin-sydd quilt vare lenger og er verdt mer enn en dårlig gjort håndsydd dyne.

Hint

  • Gi et tilbud. Quilt beslutningstakere vil ofte prise sine dyner i den høye enden av sin verdi og kan være åpen for rimelige tilbud.
  • Unngå nye hjemmelaget quilts som lukter muggent, er dekket med dyrehår, har dype rynker blir lagret feil, er dratt, eller har sol-falmet stoff. Antikk quilts i dårlig forfall kan gjenopprettes ved en kvalifisert fagperson.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com