Alternativer til Bleach Desinfiser

October 25

Alternativer til Bleach Desinfiser


Boligeiere er ofte avhengige av blekemiddel desinfisere overflater og andre elementer i sine hjem på grunn av sin potente evne til å drepe bakterier. Men bekymringer om blekemiddel giftighet og mulige skadelige helseeffekter gjøre å finne et alternativ til en prioritet for noen individer. Hvis du er ute etter andre alternativer, kan en rekke naturlige og nontoxic desinfeksjonsmidler bidra til å holde hjemmet rent og bakteriefritt uten sterke kjemikalier som finnes i blekemiddel.

Borax

Borax er en effektiv naturlig alternativ å bleke for desinfisering hjemme som kommer i pulverform. Det er vanligvis funnet i vaskemiddel midtgangen på matbutikk og kan blandes med en rekke andre stoffer for å lage et rengjøringsmiddel. Sitronsaft og natron blir ofte koblet sammen med boraks, men pulveret kan også være fortynnet med varmt vann. Det er et ideelt desinfeksjonsmiddel for toaletter, benkeplater og andre husholdnings overflater og kan også brukes til å desinfisere tøybleier. Selv om det er et naturlig forekommende stoff, er boraks ikke helt giftfri, så hold det unna barn og kjæledyr.

Såpe

Når du trenger å desinfisere områder av ditt hjem, kan grunnleggende flytende såpe byttes ut med blekemiddel i en klemme. Castile er den mest effektive valg og kan drepe et bredt spekter av bakterier. Arbeid opp et godt skum, og skrubbe overflaten som du ønsker å rengjøre i minst 20 sekunder for å sikre at alle bakterier blir drept.

Eteriske oljer og ekstrakter

Mange eteriske oljer kan brukes i stedet for blekemiddel for å desinfisere og øke den ekstra fordelen av en behagelig duft, som de fleste kjemiske rengjøringsprodukter kan ikke. Spesielt har tea tree olje antimikrobielle og soppdreper egenskaper, så det er svært effektivt for desinfisering av overflater i hjemmet. Lavendel og rosmarin finnes andre alternativer. Tilsett ca syv dråper olje til 32 oz. av vann for å fortynne riktig for rengjøring. I tillegg til eteriske oljer, kan grapefruktkjerneekstrakt være en kraftig naturlig desinfeksjonsmiddel. Det er ikke så sterk som eteriske oljer, men så kombinere ca 20 dråper med vann for maksimal effektivitet.

hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er en potent desinfiserende alternativ å bleke, og er et naturlig forekommende stoff, som gjør det attraktivt for personer som ønsker å kjøre grønne husholdninger. Fordi det kan være svært etsende og muligens giftige når ved høyere konsentrasjoner, bruk en 3 prosent løsning som vanligvis finnes i drugstores og dagligvarebutikker for å desinfisere hjemmet ditt. Bruk den med en fille til alle områder i hjemmet som krever desinfeksjon, slik som kjøkken benkeplater og toalett.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com