Hvordan redde et element fra vasken

October 7

Du gispe i forferdelse som din ring går i dass - men alt er ikke tapt. Hvis du har en bøtte og kanal-type tang eller en skiftenøkkel, kan du være i stand til å redde dyrebare smykker eller en kontaktlinse. En vask avløp har en U-formet rør under den, kalt P-felle, som fanger opp de fleste elementer som faller inn.

Bruksanvisning

1 Slå av kranen umiddelbart så objektet ikke renner forbi P-fellen.

2 Se under vasken for å finne P-fellen. I de fleste tilfeller er det P-felle lett tilgjengelig. Hvis det ikke er det, må du kanskje ringe en rørlegger.

3 Merk at noen eldre synker har en tappepluggen i bunnen av P-fellen. Hvis vasken har dette, vil du fortsatt trenger å fjerne P-felle for å hente varen. Denne tappepluggen, ment for å hjelpe rengjøring av P-felle, er sannsynligvis for lite for din droppet element for å passe gjennom.

4 Flytt en bøtte under P-felle for å fange opp eventuelle rester som renner ut etter at du fjerner den.

5 Bruk kanal-type tang eller en fastnøkkel til å løsne P-felle sin slip nøtter (se Slik Clear en tett vask eller badekar ). Tape endene av tang for å unngå riper i forkrommede rør.

6 Når du har løsnet slip nøtter, skru dem for hånd.

7. La innholdet i P-felle å falle inn i bøtte når du tar den. Hår, skitt og slam samles i P-felle, så forventer en god del icky slam til å renne ut av det.

8 Don gummihansker og søke det skitne vannet i bøtta for elementet du droppet.

9 Hvis du ikke finner varen, vaske ut P-felle med varmt såpevann og en skrubb pad for å fjerne buildup som kan skjule elementet.

10 Når du har funnet elementet, erstatte P-fellen og stram slip nøtter.

11 Hvis du har mistet et element ned en vask som har en søppeltømming, utvise ekstrem forsiktighet. Hvis elementet er synlig, kan du bruke en treskje eller tang for å hente elementet fra søppeltømming. Hvis varen ble fanget i jeksel, er det sannsynligvis en fortapt. Kontakt en rørlegger.

12 Hvis varen du har droppet er magnetisk, prøv dingler en magnet knyttet til en streng ned i avløpet for å hente varen. Mens de fleste smykker er ikke magnetisk, noen ganger en stål lås vil gi den nødvendige magnetisme å gjøre dette arbeidet.

Hint

  • Bruk en maske avløp vakt for å hindre fremtidig tap av verdisaker ned vasken. Og holde en ring holder nær vasken hvis du tar ut de ringer for å vaske retter.
  • Husk at periodisk fjerning og rengjøring av P-fellen kan bidra til å forhindre tilstoppede eller svak vask avløp. Også, hvis P-fellen er utett eller rustet, kan det være lurt å erstatte det.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com