Tikker Lyder i GE Profile Fryser

September 25

Tikker Lyder i GE Profile Fryser


Identifisere lyder laget av ditt General Electric fryser er nyttig i et par måter: Det hjelper deg å forstå hvordan apparatet fungerer og gjør det enklere å identifisere en feil. Klikke eller tikkende lyder er ofte laget som de ulike delene av fryseren start, stopp og utføre sine rutinemessige oppgaver. Lyden kan være en årsak til bekymring hvis apparatet stopper kjøling eller begynner å lekke vann.

Tining Timer

Tine timer jevne pauser fryser og slår seg på en ovn for å smelte is fra kondensatoren spoler. Timeren gjør en tikkende eller klikke lyd som det slås på og av. Sizzling, knitring eller dryppende lyder er vanlig mens avriming varmeapparatet er i gang; smeltende is drypper av spoler, tidvis spruting av varmeelementet, og samler i en intern skuff for fordampning.

Temperaturkontrollen

Temperaturstyreenheten regulerer temperaturen av fryseren, kobling av motor på og av på grunnlag av termostatinnstillingene. TCU gjør en klikkelyd som det aktiverer motoren. Dette er etterfulgt av en langvarig hum som fryseren begynner å avkjøle seg.

Ismaskin

GE frysere som er en del av en større side-by-side kjøleskap, fryser apparatet har ofte en ismaskin i fryseren delen. Mekanismen gjør et klikk og nynne lyd når den fylles med vann i starten av kuben-making syklus. Isen maker gjør også en klikkelyd eller "tumbling" lyd når den deponerer ferske kuber inn i beholderen.

Kompressor (strømbrudd)

Kompressoren, den delen av fryseren som gir kald luft, kan slite med å starte hvis det er et strømbrudd. Du kan høre en vedvarende klikk for en periode på 5 til 7 minutter, mens kompressoren forsøker å starte på nytt. Lyden skal forsvinne av seg selv når strømmen problemet er løst. Ring en tekniker hvis klikke vedvarer og du oppdager apparatet begynner å varme opp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com