Slik fjerner forseglingen på en Front Load Kenmore vaskemaskin

April 6

Kenmore front belastning vaskemaskiner bruke en tung gummipakning rundt døra for lasting og lossing av klær. Forseglingen, eller pakning, hindrer vann lekker ut av maskinen under vaskesyklusen og høyhastighets sentrifugering. Over tid forseglingen kan slites ut og begynner å sprekke, som krever erstatning, eller du kan trenge for å få tilgang til vaskemaskin badekar. Forseglingen må først fjernes før du kan utføre enten oppgave. Fjerne forseglingen tar mindre enn 10 minutter å gjøre.

Bruksanvisning

1 Trekk ut vaskemaskinen strømledning fra veggen som en sikkerhetsforanstaltning.

2 Trekk åpne døren på din front last vaskemaskin og svinge den ut av veien.

3 Ta tak i kanten på pakningen nær toppen av døråpningen og dra i det forsiktig. Slip tuppen av en flat skrutrekker under segl og trykk ned på skrutrekkerhåndtaket forsiktig for å øke ledningsholderen.

4 Trekk ledningen holderen ut av pakningen, arbeider enten med eller mot klokken for å lette ledningen fra bak leppen på pakningen.

5 Trykk på tappen på toppen av dørkarmen for å frigjøre toppen av forseglingen fra innsiden av vaskemaskinen på siden som vender karet. Trekk forsiktig på pakningen til du kan se den bakre trådholderen.

6 Trekk av segl, enten med eller mot klokken for å frigjøre den fra den bakre trådholderen.

7 Fjern forseglingen og ledningen holderen fra Kenmore vaskemaskin.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com