Installasjons Ideer for et boblebad

April 7

Installasjons Ideer for et boblebad


Et boblebad er en betydelig forbedring til ethvert baderom, særlig en der badekar er gamle, skitne eller utdatert. Badekar tillate deg å slappe av i personvernet ditt eget bad, med jets som gir en masserende effekt i karet. De kan også øke verdien av ditt hjem. Hold noen forskjellige ideer i bakhodet når du velger og monterer et boblebadekar.

installasjon Location

En idé å vurdere, når du installerer et dusjkabinett, er plasseringen. Hvis badet allerede har badekar, så det er mest fornuftig å installere dusjkabinett der eksisterende karet er. Imidlertid er det ofte mulig å renovere badet og installere boblebadekar andre steder. Dette vil øke kostnadene, men resultatene kan være verdt det. Du kan installere et dusjkabinett i nærheten av et privat vindu, i et hjørne eller langs en vegg som tilbyr den mest sølibat. Hvis karet er det sentrale punktet i badet, installere det på et sted hvor alle kan se det når de går inn på badet.

Størrelse på Tub

Vurdere størrelsen på karet, også, før du installerer den. Hvis du bor alene, da en en-person kar er nok stor nok. Men større badekar som kan holde to eller flere personer er også tilgjengelig. Det kommer an på hvordan du ser for å bruke karet. Hvis du planlegger å bruke karet som en privat og tilbaketrukket middel for avslapning, og deretter velge et mindre kar. Større kar fungere godt for par som ønsker å slappe av i badekaret sammen eller familier med barn som bader sammen.

Omringe

Når du installerer et boblebad, må du også vurdere surround rundt kantene av karet. Surround er vanligvis laget av fliser, som er både stilig og vanntett. Hvis du omgir karet med tre eller gips, kan vann fra karet til slutt skade eller ødelegge vegg og gulv. Stone er et annet alternativ for et dusjkabinett surround, som er porselen.

DIY eller leie en Pro?

Kanskje det viktigste aspektet ved å installere et boblebad er hvem som skal gjøre selve installasjonen. Hvis du leie en lisensiert kontraktør om å fornye badet ditt, vil han være en ansvarlig for å installere og sette opp karet. Men hvis du kjøper karet selv, kan du spare noen penger å installere det på egen hånd. Men du må være trygg på din VVS og elektriske ledninger ferdigheter. Mange mennesker velger profesjonell installasjon, fordi en feil kan koste mye mer penger for å fikse enn selve installasjonskostnader.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com