Informasjon om Cal Spa Hot Tub Rørlegger

April 13

Cal Spas er et California-basert badestamp produsent som fokuserer på å gjøre hjemme alpinanlegg, og tilbyr spa, lysthus og andre hjem luksus. Stell og vedlikehold av deres badestamper starter med rørleggerarbeid system, som er integrert for å kjøre enheten.

Starter It Up

Etter installasjonen må eiere fylle deres spa med nok vann til å dekke filteret. Dette er nødvendig for å starte pumpen og teste VVS. Når fylt, vil spa begynne å prime pumpen. Etter å ha åpnet alle jets, må du trykke på «Jets" for å teste pumpen og få vann som strømmer gjennom spa.

Cold-værbeskyttelse

Utenfor badestamper kan møte faren for rør fryse i kaldt vær. Cal Spas spas har et program satt til å kjøre pumpen hvis utetemperaturen synker til 44 grader. Pumpen vil begynne å sykle vann gjennom karet, holde den fri for is buildup.

andre hensyn

Pumpe, filtre og avløp inneholde noen diagnostiske verktøy for spa. Hvis spa unnlater å varme skikkelig, åpne tilgangspanelet og sikre at sluseventilene er åpne. Skitne filtre kan begrense vann som strømmer gjennom spa, skape lav varme og andre problemer med rørleggerarbeid og spa-kontroller.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com