Hvordan lage en sofa bord

March 30

Sofa bord legge til lagringsplass og visuell interesse til et rom. Selv om det er mulig å kjøpe sofa bord i en rekke ulike stiler, er det også mulig for nesten hvem som helst å lage en sofa bord ved hjelp av enkle komponenter. Her er en tilnærming for å lage en enkel sofa bord ved hjelp av glass og rør.

Bruksanvisning

1. Mål høyden og lengden på baksiden av sofaen. Disse dimensjonene vil gi deg en idé om hvor høyt og lenge du trenger sofa bord skal være. Pass på at målinger for sofa bord er litt mindre enn den faktiske sove målinger. For eksempel har tenkt på toppen av tabellen blir tre til seks inches kortere enn toppen av sofaen tilbake, og tre til seks inches kortere enn sofaen.

2 Få tre til fire avlange deler av tykt herdet glass. Du kan velge å gå med røkt eller klart glass. Når det gjelder tykkelse, eller med minst en tomme. Pass på at kantene på glasspartier er kuttet til lengden du trenger for sofa bord, og at kantene og hjørnene er avrundet.

3 Purchase nok PVC-rør for å lage fire til seks bein for din sofa bord. For å spare tid, har røret skåret i like lengder i butikken.

4 Cut hull til bena i to til tre av de delene av herdet glass. Bruk målebånd for å identifisere stedet for hull, og å måle diameteren av PVC-rør for å beregne størrelsen av hullet. Bruk et glass-skjærende verktøy for å lage hullene. Pass på at hullet er stort nok til å skyve PVC-rør gjennom, men liten nok til å være en tettsittende passform. Dette vil øke stabiliteten av tabellen.

5 Maling deler av PVC-rør som passer til fargevalg. Bokser med spraymaling fungerer godt, og bruke en maling formulert for å dekke plast.

6 Fest den første runden av L parentes til de delene av PVC-rør. Måles for å bestemme plassering av brakettene, og tatt hensyn til glasspartier vil hvile på brakettene for å lage hyller i kroppen av sofaen tabellen. For den første runden, starter med det stedet der den nederste hylle vil hvile.

7 Skyv den nedre glasshyllen på plass på bena. Installer det neste settet med L braketter og plassere andre glasset delen på plass. Gjenta til glass bordplaten er lagt på plass.

Hint

  • Leilighet dwellers vil finne denne konstruksjonen lett å tilpasse til alle størrelser leilighet og sofa. På samme tid, kan sofaen tabell demonteres uten bruk av verktøy og beveget med letthet.
  • Et glass bord kan ikke være det beste alternativet for et hjem med barn. Vurdere å gå med en tre design og en sikret tabletop hvis du har barn som bor i huset.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com