Hvordan rengjøre plast vinduer

May 23

Rengjøring plast vinduer er ikke vanskelig, men det er viktig for å opprettholde dem. Støv kan bygge opp svært raskt på disse vinduene, noe som gjør dem ser snusket. Dusting plast vinduer med en tørr klut er vanligvis ikke tilstrekkelig. Du må rengjøre dem mer grundig, med vann og mildt rengjøringsmiddel, for å holde dem klart og glitrende. Før du begynner, merk at plast vinduer riper lettere enn glass; Derfor må du være ekstra forsiktig.

Bruksanvisning

Hvordan rengjøre plast vinduer

1 Fyll en bøtte med varmt vann og en ss. flytende såpe (oppvaskmiddel er greit, så lenge det ikke er for oppvaskmaskiner, som er for tøffe for plast vinduer). Fyll en annen bøtte med rent vann.

2 Fukt en ren, myk svamp i bøtte fylt med varmt såpevann. Klem ut noen av overflødig vann, og starter på et hjørne av vinduet, tørk forsiktig nedover.

3 Vri svampen over til den rene siden. Starter fra toppen igjen, tørk den nedover. Skyll svampen og fortsette å tørke av vinduet på denne måten. Dersom det er områder som er ekstra møkkete, tilsett litt såpe direkte til svamp og forsiktig skrubbe skitne området.

4 Fukt en ren svamp i bøtte med rent vann. Skyll vinduet godt med denne svamp, og pass på å fjerne alle såperester - leftover såpe kan forårsake vannflekker.

5 Bruk myke kluter til å tørke av vinduet. Bruk samme nedadgående bevegelser når tørking som du gjorde mens rengjøring - dette vil bidra til å forhindre vannflekker og striper.

Hint

  • Finn spray-on rengjøringsmidler for plast vinduer på noen hjemme forbedring butikker og auto butikker.
  • Unngå slipende rengjøringsmidler og rengjøringsmidler, som kan etterlate små riper på vinduene; dette inkluderer alene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com