Hvordan rydde opp i Fall Leaves i verksted

July 14

Hvordan rydde opp i Fall Leaves i verksted


Rengjøring av høsten blader ut av tunet er en årlig ork til noe som få mennesker ser frem til. Den enkleste metoden er å leie barna til å gjøre det, eller hvis du ikke har noen, leie en lokal tenåring. Men hvis du er som mange mennesker, vil du ta på seg oppgaven med å fjerne bladene ut av hagen din selv. Prøv en mer kreativ tilnærming før tilbakestilling til prøvd-og-sann rake, for å gjøre oppgaven litt mindre kjedelig.

Bruksanvisning

1 Hvis du ikke har veldig mange blader, kjøre over dem et par ganger med gressklipperen å makulere dem, og la dem på plenen å brytes. Dette fungerer bare hvis du har noen blader. Hvis du har en masse blader, de vil kvele og drepe plenen før de har tid til å råtne. Hvis klipperen har en gressoppsamlingspose, kan du bruke denne til å samle strimlet blader som du klipper over dem, i stedet for å la dem bo på plenen.

2 Hvis du har en masse blader, er ett alternativ å bruke en mulching verftet vakuum. Denne praktiske del av utstyret er skjøvet rundt verftet som en gressklipper og vil sluke alt i sin vei. Den kan håndtere store mengder blader og vil selv makulere kongler og små pinner. Den har en avtakbar munnstykket for å komme inn i hjørner og rundt busker. Kvernematerialet samles i en pose som kan deretter dumpet i en utpekt sted eller satt i en søppelpose og plassert på fortauskanten. En bioklipp verftet vakuum er dyrt, men det kan være verdt det hvis du har mange trær eller et stort verksted. En bioklipp verftet vakuum fungerer best på tørre blader, men det kan også plukke opp vått løv.

3 Du kan bruke en løvblåser å blåse bladene i en haug, og deretter scoop bladene i en plen pose. Hvis din løvblåser er også en mulching vakuum, så kan du bruke den til å plukke opp bladene også. Det er vanskelig å bli kvitt hagen din helt av blader med en løvblåser, men brukes sammen med enten en mulching verksted vakuum eller en rake, og du kan få de fleste av dem. For best resultat, bruk din løvblåser på en tørr dag med svært lite vind. En løvblåser ikke fungerer godt på vått løv og blader som har blitt sittende i lang tid.

4 Selvfølgelig kan du bruke god gammeldags rake. Dette verktøyet er den minst kostbare og mest grundige av alle blad opprydding verktøy. Men det er også den mest arbeidskrevende. Bruk en god kvalitet, bred rake å kutte ned på raking tid. Gjør det lettere for deg selv ved å verve andre til å hjelpe og ta hyppige pauser. Bytte side og stilling ofte for å unngå beskatning musklene. Vær forsiktig når du løfter tunge hauger av blader, slik at du ikke skader ryggen. Raking faller bladene er en sprek trening, så sørg for at du strekke før og etter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com