Slik fjerner Very Small Stripped Skruer

July 17

Nesten hver menneskeskapte objekt, fra hyller enheter til hovedkort i datamaskiner er koblet sammen med skruer. Når hodet av en skrue blir strippet av feil installasjon eller slitasje, kan det være svært vanskelig å fjerne. Noen verktøy som brukes sammen vil bidra til å fjerne disse sta delene.

Bruksanvisning

1. Koble skruen som best du kan fra resten av objektet. For eksempel, hvis skruen sitter fast i en tre hylle, fjern sokkelen fra hylle. Dette vil tillate deg bedre tilgang til skruen.

2 Don din vernebriller og ansiktsmaske. Ved hjelp av en liten metall sag, klippe en rett linje tvers over skruehodet, uavhengig av tidligere linjer eller spor. Sett inn en flat skrutrekker i den nye linjen og fjern skruen. Du må kanskje prøve et par størrelser av skrutrekkeren før du finner riktig størrelse.

3 Bruk en drill hvis du er mislykket med eller ute av stand til å få en metallsag. Start minste borkronen mulig med og lage et hull i midten av skruens hode. Bor hull i skruen hode ved hjelp av gradvis større borekroner, inntil skruehodet er helt fjernet. Bruk tang til å trekke eller vri skruen til den er fjernet.

4 Få en skrue vifte fra en jernvarehandel dersom andre metoder ikke fungerer. En skrue extractor vil gå inn i hullet rundt skruen for å riktig fjerne den. Hvis du bruker en skrue vifte, være sikker på at du har riktig størrelse komfyr og litt for jobben. Ta en av skruene du fjernet fra samme objekt til en hardware spesialitet butikken og har en profesjonell gi deg de riktige størrelser for dine verktøy.

Hint

  • Bruk vernebriller og maske når saging eller boring for å hindre skår eller støv inn øynene eller munnen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com