Green Energy Business Grants

May 11

Green Energy Business Grants


Grønn Hverdag og ren energikilder er i søkelyset som nasjonen sliter med å få mer energi uavhengighet. Grønne energi tilskudd er tilgjengelig for å gi frø penger for oppstart bedrifter, for å finansiere forskning og utvikling av grønn teknologi, og å oppgradere eksisterende forretningspraksis å bli mer energieffektive.

Midler til Miljøspørsmål

Miljø Justice Små Grants Program, eller EJ, administreres av Environmental Protection Administration og er rettet mot miljø- og folkehelsespørsmål. Bevilge midler bedrifter og organisasjoner som har hovedfokus er å forbedre luftkvaliteten, administrerende kjemiske risikoer, rydde opp farlige avfallsdeponier, redusere utslipp av klimagasser og beskytte vann. Ett prosjekt EJ program finansiert i 2011 er "ren og grønn Globeville" en Denver, Colorado basert tilnærming til klimatiltak og tilpasning.

Høyrisiko Concepts

Den Advanced Research Projects Agency, eller ARPA-E, administreres av Department of Energy. ARPA-E arbeider utelukkende med høy risiko, høy potensielle løsninger for å koble energi, forskning og utvikling av industrielle innovasjonsteknologier. I sitt første år, ARPA-E tildelt $ 363 millioner i Recovery Act finansiering til 121 energiprosjekter basert på 30 stater. Omtrent 39 prosent av disse prosjektene ledes av universiteter, inkludert Harvard Medical School-Wyss Instituttets "Engineering en Bakteriell Omvendt Fuel Cell" program, med fokus på electrofuel forskning.

Investering i Small Business

The United States Department of Agriculture (USDA) tilbyr tilskudd fra Rural Energy for America Program (REAP). Fremme energieffektivitet og fornybar energi i områder med bestander i henhold til 50000, REAP tilbud tilskudd til gårder og landlige små bedrifter å finansiere grønne energiprosjekter som biomasse, solenergi, vind, vann og geotermiske teknologier. REAP forenkler utviklingen av små og nye private foretak i ren energiproduksjon industri som opererer i distriktene.

Sustainable Energy Grants

USA sier at det er forpliktet til pågående forskning og utvikling i grønn teknologi, med ideen om propelling dette landet mot en bærekraftig energieffektivitet og bærekraft. Den amerikanske DOE opprettholder energieffektivisering og fornybar energi avdeling, med omfattende lenker til bedrifter og huseiere som ønsker ren energi tilskudd og ressurser. Databasen av statlige incentiver for fornybar energi (DSIRE) er en omfattende kilde til lokale, statlige og føderale midler til bærekraft prosjekter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com