Hvordan Bytt drivstoffledningen på en Ryobi String Trimmer

June 3

Drivstoffledningen på en Ryobi trimmer distribuerer gass fra tanken til forgasseren. Denne lille linjen kan lett bli bøyd, revet eller tett med gamle gassforekomster. Holde denne linjen klar og ren vil løse mange mindre motorproblemer. Disse linjene utslitt vanligvis på grunn av feil langsiktig trimmer lagring. Dette kan føre til mer alvorlige problemer i forgasseren, veivhus og veivaksel, som er mye dyrere og vanskeligere å erstatte.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuell gammel drivstoff i tanken ved å helle den ut eller kjører trimmeren før den slår seg av for å fjerne eventuelle drivstoff i forgasseren.

2 Still choken til den halvåpne setting. Du kan ikke fjerne luftfilter / lyddemper dekselet hvis choken ikke er satt. Bruk skrutrekker til å fjerne de fire skruene som holder dekselet på plass. Trekk av luftfilter / lyddemper dekselet. Ta av luftfilteret og vaske den i såpevann.

3 Finn drivstoffledningen på forgasseren. De fleste gass Ryobi trimmere bruke en primer pære også, så det blir to linjer som er koblet til forgasseren. Bruk nålen nosed tang for å fjerne bare drivstoffledningen som går til gasstanken. Denne linjen vil være den øverste linje, og vil være den lengste av de to.

4 Fjern gasskappe. Trekk ut drivstoffilteret og drivstoff linje gjennom gasstanken med nålen nosed tang. Kast begge disse.

5 Klipp av ca 7 inches av ny linje. Skjær den ene enden ved 45-graders taper. Lett strøk utsiden med litt motorolje, slik at linjen vil gli lettere gjennom tanken.

6. Sett metalltråden inn i den andre enden av drivstoffledningen. Skyv wire og drivstoffledningen inn gjennom hullet i bunnen av tanken. Hold trykke på linjen til du kan se det pirke ut nær forgasseren. Trekk den i nærheten av forgasseren munnstykke, men ikke koble den opp ennå.

7 Klipp av eventuelle gjenværende linjen inne i tanken. For best resultat, la en til to inches av linjen i tanken slik at motoren vil fortsatt få gass hvis det er veltet. Sett det nye drivstoffilteret munnstykke inn i drivstofflinjen. Sett dem ned i tanken.

8 Koble drivstoffslangen til den øvre dyse på forgasseren. Fyll tanken med fersk blandet gass.

Hint

  • Det anbefales å endre drivstoffilteret hver timeren du endre drivstoff linje.
  • Du bør endre på drivstoffslangen på minst en sesongmessig basis.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com