Slik installerer en Duct Wall Cap på aluminium ytterkledning

June 3

Duct vegg caps gi et ferdig, vanntett utseende til lufting som ender på utsiden av hjemmet ditt. Felles kanaler som ender på siden av huset inkluderer dryer vents og avtrekksvifte kanaler. For å avslutte kanaler på utsiden av aluminium ytterkledning, orientere hullet på et sted som kan weatherproofed riktig. For aluminium og vinyl ytterkledning, montering blokker som passer profilen av ytterkledning tillate et rent utseende som kan værbestandige.

Bruksanvisning

1 Mål området for å bestemme kanalveggen cap beliggenhet, ved hjelp av et målebånd. Merk av midten av hullet for kanalen du ønsker å trenge inn i aluminium ytterkledning.

2 Bor et hull 1/4 tomme større enn diameteren på med hullsag. Vanlige kanaler for utmattende er 4 inches, slik at du ville bore en 4 1/4-tommers hull.

3 Trim kantene på monteringsblokken for å passe nøyaktig profilen din Fasader med baufil. Nivå monteringsblokken og skru den på parti med de medfølgende skruene.

4 Skyv uttaket på veggen cap gjennom hullet på monteringsblokken. Fortsett å skyve røret inn i hullet inntil veggen dekselet flukter med monteringsblokken.

5 Skru veggen cap til monteringsblokken med de medfølgende skruene. Caulk rundt omkretsen av begge monteringsblokken og hetten for å gjøre den vanntett gjennomtrengning, ved hjelp av silikon fugemasse og en caulk pistol.

Hint

  • Skru veggen cap direkte til aluminium ytterkledning vil trolig forlate store hull som vil være utsatt for lekkasjer. Bruk alltid en monteringsblokk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com