Carbide Tool Tips

June 3

Carbide Tool Tips


Betegnelsen "karbid" refererer til wolframkarbid og titankarbid. Disse stoffene brukes til å behandle verktøy slik at de forblir skarpere og vare lenger. Den felles element i wolfram og titan karbid er karbon. Karbid-behandlede stål kalles derfor en høy karbonstål. Wolframkarbid har programmer som strekker seg fra verktøy til smykker. Det er tre ganger hardere enn stål.

Tungsten Carbide Strength

En diamant er ren krystallinsk karbon, det hardeste materialet kjent mann. Når Hardmetall verktøy slutt få kjedelig, de er skjerpet ved hjelp av samme teknikk som for stål, men med et annet slipemiddel. Slipemidler som brukes til å skjerpe HM verktøy inkluderer diamant, silisiumkarbid, kubikk bor og nitrid.

Hardmetall verktøy Applications

Verktøy støpt helt i karbid ville være både sprøtt og meget kostbart. Derfor er de verktøyene som støpt i stål og tippet i karbid. I tillegg til sin hardhet, karbid verktøy tåler høye temperaturer i maskinering og la en fin finish. Vedsag, hullsager, bore biter av alle typer og størrelser, fresestål, lommekniver, tilpasset skjærende verktøy og bearbeiding deler er tippet med titan karbid grunn av sin ekstraordinære kvaliteter.

andre programmer

Andre karbid bruksområder er panserbrytende ammunisjon, staver som brukes i fotturer, skistaver, snøscooter studs, sykkel dekk studs og ballen som sprer blekk i en kulepenn. Carbide blir brukt av gullsmeder i menns gifteringer for å gi styrke og holdbarhet og kan være polert til en lysende blanke overflaten.

Egenskaper

Karbid er kjent for sin styrke, stivhet, varmemotstand, slagfasthet, oksidasjonsmotstand og lav motstand temperatur, termisk ledningsevne og elektrisk ledningsevne. Karbid deler kan gjøres til presisjonsslipt nøyaktighet og har korrosjonsslitestyrke nær det av edelmetaller. Carbide bærer opptil 100 ganger lenger enn stål.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com