DIY Tongue og Grove på Innervegger

August 6

Hengende not og fjær planker på en innvendig vegg fange et utseende som minner om innsiden av et land hytte. Platene er malt slik at den øvre tungen langs den øvre kanten av hvert bord passer inn i bunnen vendte spor av styret over det. Dette er det samme prinsippet som brukes til å dekke veggene av sedertre-lined skap, men prinsippet er det samme for alle interiør trepanel boards. Bruk prefinished styrene slik at du ikke trenger å prøve og fullføre dem mens de er på veggen.

Bruksanvisning

1 Finn hver stud i veggen ved hjelp av elektroniske studfinder. Bruk blyant og nivå for å markere ut hver stud. Lag vertikale linjer fra gulv til tak for å reflektere posisjonene.

2 Mål fra gulvet opp på veggen ved høyden på et tre veggplater, pluss en halv tomme, og merker en horisontal linje over hele bredden av veggen med blyant og nivå. For eksempel, hvis platene er 10 inches bredt, bør den horisontale linjen være 10 1/2 inches opp fra gulvet.

3 Mål veggen fra ende til ende på gulvet. Skjær en vegg bord til at lengden minus en halv tomme bruker gjæringssag.

4 Hold brettet til veggen under den horisontale linjen, med tungen side av brettet vendt oppover. Det bør være en halv tomme av plass mellom bunnen av brettet og gulvet, og en fjerdedel av en tomme av plass mellom hver ende av styret og sideveggene.

5 Fest styret med trim spikerpistol, skjøt to spiker gjennom ansiktet, langs toppen og bunnen av stykket, på hvert punkt der styret krysser en stud (som indikert av merkene på veggen).

6 Skjær neste bord til samme lengde som den første. Plasser den på toppen av den første, som forbinder sporet av den andre brettet over tungen av den første. Skyv andre brettet godt ned slik at den sitter godt.

7 Nail den andre brettet på plass ved å skyte spiker gjennom den øvre kanten av brettet, like over tungen, på en nedadgående vinkel, slik at spikeren på hodet vil bli skjult av neste bord. Bruk en spiker for hver stud.

8 Lag din vei opp veggen bord av bord, skjæring og side-spikre hver kortet. Skjær toppen brettet langs sin lengde med en bordsag, så det er en halv tomme av plass mellom styret og taket.

9 Mål, klippe ut og installere trim rundt omkretsen av veggen ved hjelp gjæringssag og trim spikerpistol. Trim vil dekke områder langs gulv, tak og sidevegger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com