Hvordan Heat & Cool en Attic soverom

August 13

Hvordan Heat & Cool en Attic soverom


Som barn blir eldre, de krever uavhengighet og personlige plass. Til tross for sine små plass og fuktproblemer, kan loftsrom være et attraktivt alternativ til et soverom delt med søsken. Med sikker, up-to-date isolasjon og noen bærbare oppvarming og kjøling enheter, kan du konvertere loftet i et komfortabelt soverom.

Bruksanvisning

Isolasjons the Attic

1 Seal vindus hull og sprekker i veggen med caulk og installere weather rundt dører for å hindre luft fra å rømme.

2 Installer en fuktsperre, laget med plastfolie, på områder der du har tenkt å installere isolasjon. Dette omfatter området under gulvplankene og mellom takbjelker. Hvis loftet er allerede isolert, løft den nåværende isolasjon for å inspisere tilstanden til dampsperre og erstatte det som nødvendig.

3 Kontroller at loftet er skikkelig isolert og legge ny isolasjon hvis nødvendig. Isolasjon vil holde loftet varm om vinteren og kjøligere om sommeren, og vil spare energi, redusere oppvarming og kjøling kostnader.

4 Mål området mellom takbjelker og gulvplanker for å bestemme størrelsen på isolasjon du trenger. Bruk isolasjon med en R-faktor på 49 for kjøligere klima, og 30 for varmere klima. Skjær isolasjonsplater til størrelse og legg dem under gulvplankene og mellom tak leddene, og etterlater ingen hull.

Legge til oppvarming og avkjøling Units

5 Installer tilstrekkelig ventilasjon i loftet plass for å hindre at vanndamp buildup og redusere oppvarming og kjøling laster andre steder i huset. Du må installere en kvadrat foten av spor ventilasjon plass for hver 300 kvadratfot loft plass. Plasser halvparten av ventilasjons nær toppen av taket og halvparten ved takfoten.

6 Installer et vindu montert vifte, en takvifte eller et vindu montert klimaanlegg å sirkulere kjølig luft i sommermånedene. Bruk en online kalkulator riktig størrelse klimaanlegget for loftet størrelse, beliggenhet og isolasjon, eller ta kontakt med en HVAC spesialist.

7 Hang lyse gardiner eller persienner fra vinduene for å reflektere lys og holde rommet kjølig om sommeren.

8 Bruk en bærbar varmeovn for å holde loftet plass varme om vinteren. du kan finne riktig størrelse på plass varmeapparatet for loftet ved hjelp av en online kalkulator.

Hint

  • Du kan utvide sentralvarme og kjølekanaler til loftet, men i de fleste tilfeller vil dette koste betydelig mer energi og penger enn å installere en bærbar enhet, pluss kostnaden for profesjonell installasjon. Kontakt en HVAC spesialist for å finne ut om dette er økonomisk gjennomførbart.
  • Bruk støvmaske når du installerer isolasjon for å forhindre inhalering partikler.
  • Ikke skyv isolasjon mot taktro, da dette kan føre til at isen dammer å danne.
  • Homes ferdig før 1980 kan ha asbest isolasjon på loftet. Hvis du har en eldre loftet, ta kontakt med en profesjonell for å fjerne asbest og installere ny isolasjon før konvertering rom til et soverom.
  • Isolasjon må forsegles på med gulvplanker og vegger for å skape et trygt bomiljø.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com