Hvordan å behandle matoljer for Oppvarming

July 21

Hvordan å behandle matoljer for Oppvarming


Oppvarming og gjenbruk av matoljer kan være ganske farlig for menneskers helse. Derfor matoljer brukt et par ganger er generelt forkastet. Men vurderer de dyre prisene på matoljer, alternative bruksområder har blitt oppdaget, og en av disse involverer oppvarming slik at den brukte matolje kan brukes som en biodiesel. Biodiesel er økologisk, biologisk nedbrytbart og ikke giftig, og kan være gode alternativer for de fartsreduserende fossilt brensel.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle matolje for Heat

1 Filtrer matolje for eventuelle matrester hjelp av filter og la den stå i samlingen

fat i et par timer, slik at vann og eventuelle andre partikler synker til bunnen.

Oljen bør være så ren som mulig, slik at konverteringsprosessen går greit.

2 Feed biodiesel prosessor med oljen. Prosessoren pumpen vil ha to ventiler: ett vendt opp og ett vendt ut. Å skru en ende av filterslangen til ventilen som vender opp, og den andre enden til reaksjonstanken ventilen. Påse at begge ender av slangen er sikre og ta overføringsslangen og skru den ene enden inn i prosessoren ventilen vender utover. Fest den andre enden inn i samlingen fat ventilen. Sikre begge endene er tette og sikre.

3 Ta overføringsslangen og skru den ene enden inn i prosessoren ventilen vender utover. Fastsette

den andre enden inn i samlingen fat ventilen. Sikre begge endene er tette og sikre.

4 Slå åpne ventilene av samlingen fat og reaksjonstanken. Deretter slår på

biodiesel prosessor bryteren. Dette vil starte overføring av matolje til reaksjonsbeholderen fra samlingen fat. Samtidig ovnene i reaksjonstanken starter oppvarming og sirkulerer. Oljen bør varmes opp til 120 til 130 grader Fahrenheit. Overvåk thistemperature med tanken termometer.

5 Sjekk om oljen har nådd ønsket temperatur. Biodiesel prosessor varmer opp hele mengden av oljen, noe som kan ta alt fra en til fire timer, avhengig av faktorer som mengden og kvaliteten av isolasjon av prosessoren.

6 Tøm oljen fra reaksjonstanken til en ren plastbeholder og forsegle lufttett. Oljen

er nå en lys gyllen farge og form for oppvarming.

Hint

  • Den biodiesel prosessor er tilgjengelig kommersielt og prisen varierer hvor som helst mellom $ 200 og $ 3000, avhengig av design. Prosessoren er et sett med trommer med innløp og ut la rør, kraner og en roterende motor. Prosessoren kan settes opp hjemme hvis du har god kunnskap om sveising og metallarbeid; men kan arbeidet bli ganske rotete og tidkrevende.
  • Selv med bruk av biodiesel prosessoren, bør hele prosessen utføres i åpen luft eller i rom med god ventilasjon. Dyr og barn bør holdes borte fra prosessoren til enhver tid.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com