Hvordan Cut Betong for Drenering

July 21

Hvis du har et problem med vann pooling på betonggulv, enten det er i en kjeller, garasje eller andre steder, betyr det at betongen ble ikke skrånet riktig når det ble skjenket. Det er to hovedmåter å håndtere dette problemet. Du kan enten bust opp hele betonggulvet og re-hell den med riktig helling eller du kan klippe en drenering hull i betongen. Sistnevnte løsning er mindre kostbart og arbeidskrevende.

Bruksanvisning

1 Fyll en plastbøtte med vann. Du vil bruke dette vannet i små mengder for å tamp ned støv som du skjære gjennom betonggulvet.

2 Sett på vernebriller og støvmaske for å beskytte øynene og lungene.

3 Hente en borhammer drill og en riktig størrelse diamant-belagt kjerneboret. Omkretsen av borkronen vil være størrelsen på hullet man bore inn i betonggulvet.

4 Monter diamantbelagt kjerneboret i den roterende hammer drill og stram chucken med chuck nøkkelen festet til bore.

5 Sett i drill, og hell en liten mengde vann i stedet på betonggulvet vil være boring. Så hold bore oppreist litt presset mot betong med. Trykk på avtrekkeren på bore og trykk nedover litt, guiding litt inn i betongen.

6 Bor i betongen før du bryte fri til undersiden. Tilsette små mengder vann til hullet som man borer etter behov, for å holde støvskyer fra forming. Når igjennom på den andre siden, tilbake boret ut og slå den av. Du har nå et dreneringshull i betonggulvet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com