Design Tips for mørke ganger

June 6

Design Tips for mørke ganger


Mørke ganger føler ofte lang og illevarslende - gå ned dem er ikke en behagelig reise. Disse svakt opplyste passasjer kan bidra til ulykker som involverer gjester snubler, dulter borti ting eller falle ned. Men du kan enkelt forvandle din snusket gangen inn i en lys, levende plass ved hjelp av passende farger, lyse opp rommet med belysning og minimere rot.

Maling

Dekk gangen vegger og tak i et nytt strøk med maling for å lyse opp den mørke plass. Lettere maling farger - hvitt, kremer, beige, isete blues - har en tendens til å reflektere lys, slik at en korridor virke større og lysere. Satin og semi-gloss lakk er blanke, har en større evne til å reflektere mer lys. Male veggen på slutten av gangen en litt mørkere nyanse enn vegger og tak for å gi visuell interesse og litt mer farge.

Lett

Belyser en gang med både naturlige og menneskeskapte lys er en ideell måte å lyse opp en mørk passasje. Ved å ta ned vinduet behandlinger som dekker vinduene, vil du tillate naturlig sollys inn i rommet, og hvis privatliv er en bekymring, bør du vurdere å erstatte de klart glass med frostet eller syre etset glass ruter. Hvis budsjettet tillater det, bør du vurdere å installere et takvindu for å hjelpe lette plass. Dra nytte av innfelte taklamper, vegg lampetter, glitrende lysekroner eller grasiøs anheng lys for å legge til en dramatisk effekt.

visuell interesse

Plassere et samlingspunkt i enden av gangen skaper en visuell reisemål for gjestene - et stort stykke fargerike kunstverk profilert med et galleri lys eller en rik, fargerik billedvev. Du kan også vurdere å henge lignende kunstverk grupperinger i gangene med bredere passasjer. Plassere et stort speil på veggen i enden av gangen er ideell for å reflektere lys og lysere en plass. En hall runner lagt over tregulv formidler tekstur, farge og varme til en korridor.

Møbler

Møbler plassert i en mørk gangen legger funksjon og estetisk appell. Unngå å plassere tunge, uhåndterlige møbler her, og velge lett, tynn, multi-funksjonelle seg i stedet. Lagring benker tilby et sted å holde ryggsekker, skolebøker, votter og skjerf, samtidig som det gir et sted å sitte og ta på sko. Plassere en liten konsoll bord i gangen har plass nøkler, lommebøker, vesker og en liten bordlampe. En hall tre leverer et praktisk sted å henge jakker og luer, samt en plass for lagring av paraplyer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com