Deponering av Municipal Waste

May 7

Deponering av Municipal Waste


Kommunalt avfall er i utgangspunktet husholdningsavfall som er produsert av familier over hele landet. En prosentandel av denne kommunalt avfall bør bli kastet ut som normalt. Men det er ikke alt som skal til avhending av kommunalt avfall. For eksempel, når du begynner å se inn i det, kan du finne at avfallet inneholder resirkulerbare eller farlige materialer eller ting som faktisk kan gjenbrukes av deg og din familie i en del nyttig måte.

Bruksanvisning

1 Fjern elementer fra kommunalt avfall som er potensielt farlige materialer. Dette omfatter kjemikalier, drivstoff, stoffer som inneholder bly eller asbest, maling, maling tynner og lakk, plantevernmidler, insektmidler, gjødsel, aerosoler, rengjøringsmidler, blekemidler, viser polsk, neglelakk og neglelakkfjerner.

2 Ta farlig avfall til din lokale farlig avfall samling området. Ring fremover for å finne ut hvilke av de elementene du skilt er akseptert. I noen tilfeller kan du tror noe er farlig at din by eller fylke gjør det mulig å kastes på vanlig måte.

3 separate resirkulering fra kommunalt avfall. Ting som kan gjenvinnes omfatter metaller, batterier, glass, plast, papir og motorolje.

4 Ta resirkulerbare elementer til din lokale gjenvinningsstasjon. Ring fremover for å sørge for at de aksepterer alle materialene du bringe inn.

5 Legg kommunalt avfall som kan brytes ned i kompost haug å gjødsle plenen og hagen. Organisk, komposter materialer omfatter rent papir, rene papp bompenger, eggeskall, lo, hår og pels, aske, grønnsaker utklipp, strimlet avis, sagflis, teposer, kaffefilter, kaffegrut, ull filler og bomullsfiller.

6 Se gjennom kommunalt avfall for å være sikker på at det er ingenting som kan gjenbrukes av deg og din familie. Noen ganger, nyttige ting blir kastet ut, for eksempel en plastboks container, hårbørste eller vannflaske. Ting som du ikke har bruk for, men er brukbare bør bli donert til veldedighet.

7 segl for resten av kommunalt avfall i en sterk plast søppelpose. Plasser den i utenfor søppel bin. På dagen din by plukker opp søppel, bringe søppel bin ut til fortauskant for henting. Din lokale kommunalt avfall avdeling kan gi deg beskjed når søppel er plukket opp.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com