Kan du sette ESPON Salt på tomatplanter?

May 14

Kan du sette ESPON Salt på tomatplanter?


Tomater er kjent som "tunge feeders." Dette betyr at de krever rutine anvendelser av matplanter å være fullt produktiv. Epsom salt er en rimelig, idiotsikker måte å øke veksten av tunge feeders som tomater. Hver ss. Epsom salt inneholder en rekke viktige næringsstoffer som oppmuntrer rot vekst og blad utvikling, noe som resulterer i en sunnere, bushier, mer produktiv plante.

Kjemisk oppbygning

Epsom salt inneholder magnesiumsulfat, en forbindelse som lett oppløses i vann. Når oppløst, blir de enkelte kjemikalier lett absorberes av nærliggende røtter, noe som gir planter med magnesium og svovel, næringsstoffer som er avgjørende for helsen til anlegget. Selv om begge disse kjemikaliene finnes naturlig i jord, kan de bli tømt av forhold som over-dyrking av et nettsted eller kraftig regnvær. I tillegg er de kjemikalier som finnes i Epsom salt har en tendens til å senke pH-verdien i jordsmonnet, noe som øker vekstforhold for syrekjære planter, for eksempel tomater.

magnesium-mangel

Diagnostisering en bestemt næringsmangel kan være vanskelig uten å teste jord eller bladene og stilkene av tomatplanter. Dette er fordi det i mange tilfeller symptomene er ganske generisk: forkrøplet vekst, mangel på vitalitet, gule blader, etc. Men produserer en magnesium mangel skiltene som er relativt lett å identifisere, som tomatplanter bære tynn, sprø blader som er bronzed eller lilla-rød i fargen. Den off-farge løvverk tendens til å krølle innover fra kantene, så vel, og bryter lett når håndteres. I mange tilfeller kan en enkelt applikasjon av Epsom salt lindre symptomene på magnesiummangel og gjenopprette anlegget handlekraft.

Søknad

Hvis du vil bruke Epsom salt til tomatplanter, bare strø det sammensatte rundt bunnen av anlegget; bruke en ss. for hver 12 inches av plantehøyde. Gjenta påførannenhver uke i løpet av vekstsesongen. Alternativt oppløse 2 ss. Epsom salt i en liter vann, deretter bruke løsningen for å gi tomat seedlings en lys, foliar fôring.

betraktninger

Mens Epsom salt er billig, lett tilgjengelig og lett å bruke, kan det ikke være gunstig for alle planter. Regelmessige anvendelser av Epsom salt er en fordel for planter som trenger store doser av alle formål gjødsel for å være fruktbart eller de som trives i surt jordsmonn, men det synes å ha liten eller ingen innvirkning på andre typer vegetasjon. Men gjør Epsom salt desintegrerer raskt når de utsettes for vær og vind; det ikke akkumuleres i jord og er derfor trygt å bruke på et bredt utvalg av blomster, frukt, grønnsaker og potteplanter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com