Peiser for hytter

June 27

Peiser for hytter


Logg hytteturer er populære overnatting valg for utandørs typer på fotturer eller fjellklatring ferier. Mange tømmerhytte alpinanlegg er i fjellområdene, som tilbyr kaldt vær i vintersesongen. I løpet av denne tiden, tømmerhytte beboere vil nyte varmen leveres av peisen i stua eller på soverommet. Ulike typer ildsteder er tilgjengelig for hytter, hver med fordeler og ulemper.

Vedfyrt peis

Vedfyrt peis er en felles stil av peisen i tømmerhytter og en av de mest kostnadseffektive, siden du ikke er avhengig av elektrisitet eller propan gass for å holde brannen går. Mange skianlegg med tømmerhytter har en butikk som selger fyringsved. Kjøpe brensel fra en nærliggende leverandør kan også hjelpe den lokale økonomien, siden andre varmekilder, slik som gass eller elektrisitet, blir vanligvis styrt av nasjonale eller regionale selskaper. Dessuten kan hytta innbyggere levere hogge sin egen ved gratis. Vedfyrt peis passe inn med rustikk stemning en tømmerhytte tilbud og ikke krever en glassdør foran flammene siden de ikke har noen brennbare funksjoner.

gasspeiser

Logg hytteeiere eller gjester med gass-peiser har fordelen av å få varme med minimal innsats, siden de ikke trenger å kjøpe eller hugge ved. Alt som trengs for å slå på en gasspeis er flippen av en bryter eller fjernkontroll. De fleste gasspeiser er miljøvennlig, siden de krever bare et minimum av drivstoff. Disse peiser ikke avgir røyk inn i rommet, som tradisjonelle vedfyrt peis, og det er ingen fare for aske hoppe ut på hytta gulvet. Ulike gasspeis modeller kan settes inn i hytta, for eksempel se gjennom modeller som gir varme i to rom; flammer styres i gasspeiser og det er ingen grunn til bekymring av røyk.

elektriske peiser

For hytter som ikke har skorsteiner, eller mye plass, er en oppvarming alternativ en elektrisk operert peis. Disse typer ildsteder kan settes opp i en tradisjonell forstand for innredning formål, men de er også mobile og kan plasseres i ulike områder av rommet. Den elastisiteten til elektrisk peis gjør dem mye enklere å installere enn tre-brenner eller gasspeiser. Mye som gasspeiser, er alt som trengs for å slå på flammene er en ekstern eller bryter. En con av elektrisk peis, skjønt, er at de kan være en mer kostbar form for oppvarming; ved hjelp av varme fra en elektrisk peis vil øke mengden av strøm regningen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com