Slik feilsøker en Bissell ProHeat som ikke vil suge opp det skitne vannet eller Spre Clean Water

August 20

Slik feilsøker en Bissell ProHeat som ikke vil suge opp det skitne vannet eller Spre Clean Water


Den Bissell ProHeat dypt renser tepper og møbeltrekk. Den vasker også hardt gulv. Maskinens "formel" tanken er fylt med vaskemiddel. Den ene halvdelen av sin "to-i-ett" tank, kjent som "blære", er fylt med varmt vann. Maskinen sprøyter en løsning av vann og vaskemiddel på den flaten som skal rengjøres. Børster agitere rengjøringsoppløsningen, som deretter suges inn i det åpne "recovery" -delen av to-i-en tank, sammen med den løsnede smuss. Hvis ProHeat ikke klarer å fordele rensemiddel, eller suge den opp igjen, er det en rekke ting du kan gjøre for å avhjelpe problemet.

Bruksanvisning

1 Sørg for at to-i-en tank, som finnes i gulvet rengjøringshodet, er sikkert på plass. Løft tanken vekk fra huset, og bruker sin bærehåndtak. Sett den tilbake i sin bolig, noe som gjør at det sitter godt på plass.

2 Kontroller at varmt vann blære, som er en del av den to-i-en tank, inneholder varmt vann. Også sikre formelen tank, som er plassert på baksiden av maskinen på bunnen, inneholder riktig bissell vaskemiddel for overflaten som rengjøres. Systemet vil ikke fungere hvis en av disse tankene er tom.

3 Slå Bissell ProHeat, vent i ett minutt, og slå den på igjen. Trykk på avtrekkeren som frigjør rengjøringsmiddel. Dette vil løse feil hvis det er forårsaket av maskinens pumpe miste sin beste alder.

4 Undersøk "klar verktøy dial", som ligger på toppen av to-i-en tank, hvis maskinen ikke klarer å suge opp rengjøringsmiddel det har distribuert. Skiven skal settes til enten "rengjøring av gulv" for tepper og harde gulv, eller "verktøy" når du er rengjøring møbeltrekk over gulvet. Hvis den er satt feil, vil vakuumet funksjonen mislykkes.

5 Tøm vanntanken to-i-en. Når den maksimale mengden av rensemiddel og smuss suges opp, lukkes tankens røde flyte dør. Dette innebærer at vakuumet funksjonen vil ikke operere inntil den er tømt. Når du tømmer tanken, må du huske å fylle blæren med varmt vann.

6 Kontroller den øverste halvdelen av de to-i-ett-tank, som du må fjerne for å fylle med vann, er riktig festet til den nedre delen av tanken. Sjekk for å være sikker på at kanten på toppen tank er fast i sporet som fester den til bunnen tanken.

7 Slå Bissell ProHeat av hvis suge mislykkes etter at du støter på et møbel, eller hvis du har vært å flytte maskinen frem og tilbake raskt. Denne type av støt kan føre til at flottøren røde døren for å bevege seg til lukket stilling. Slå av maskinen gjør det mulig å flytte tilbake til åpen stilling.

Hint

  • Begynn alltid Bissell ProHeat renseprosessen ved å støvsuge overflaten du skal rengjøre. Dette blir kvitt alt løst smuss og rusk.
  • Aldri utfør vedlikehold på Bissell ProHeat uten å slå den av og fjerne støpselet fra stikkontakten.
  • Bruk aldri noe annet enn Bissell godkjent vaskemiddel i maskinen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com