Hvordan endre en Popcorn tak

July 2

Mens noen mennesker liker utseendet og akustiske kvaliteter av en popcorn taket, kan de gjøre et hus ser datert. Endre utseendet på taket betyr først å fjerne popcorn, deretter bestemme om du vil ha en glatt tak eller en annen tekstur. Det er ikke en veldig vanskelig jobb, men kan være rotete. Det er noen viktige sikkerhets hensyn du må være klar over, spesielt i eldre boliger.

Bruksanvisning

Hvordan endre en Popcorn tak

En Bestem når popcorn tekstur ble sprayet på. Asbest ble forbudt av EPA i 1977. Du bør anta at noen popcorn brukt før 1980 inneholder asbest, noe som kan gjøre betydelig lungeskade når forstyrret. Sjekk EPA lenke i Resources å finne et laboratorium hvor du kan ha en prøve av popcorn testet for asbest, og for å finne en fagperson for å fjerne det, hvis det er nødvendig. I noen stater er det ulovlig å ta av og kaste asbestholdig materiale uten sertifisering.

2 Fjern så mye møbler fra rommet som du kan. Ta ned vinduet gulvbelegg og vegg kunst. Lukk eller dekk til varme og luftkanaler.

3 Bruk rull med plastfolie og tape til å dekke gulvet og eventuelle gjenværende møbler. Når rulle plast over gulvet, tape den fast til veggene rundt seks inches over baseboard så den fanger alle rusk.

4 Put stoff duker eller byggmester papir (også kalt harpiks papir, og er tilgjengelig billig på jernvareforretninger) over gulvet plast. Siden du skal bruke vann for å dempe taket tekstur, vil plasten bli glatte. Dette vil også sikre beina på stigen vil ikke bryte gjennom plasten.

5 Beskytt veggene, med mindre du planlegger å male dem. Tape fast plast langs toppen av veggen, slik at den henger helt ned til gulvet.

6 Fyll hage sprøyta med vann og tåke en tre fots firkantet område av taket. Kontroller at du bruker nok vann til grundig dempe popcorn, men ikke så mye at du suge den underliggende gips.

7 Kontroller at du er iført minst en støvmaske og vernebriller. Ved hjelp av skrapen, fjerner fuktig popcorn. Det bør komme av veldig enkelt. Når du er ferdig, rulle opp plasten inneholder rusk og kast den i store søppelsekker.

8 Bestem hvilken effekt du vil ha på taket. Enten du ønsker en glatt, untextured tak eller ønsker å prøve deg på hånden teksturering eller en spray tekstur, har du nå en blank tavle. Sjekk referanser nedenfor for noen taket tekstur ideer.

Hint

  • Kjøp plastfolie i en rull i stedet for individuelt pakket ark. Du skal bruke en masse plast! Blå tape er dyrere enn vanlig maskeringstape, men er mindre sannsynlighet for å trekke male bort fra veggene. Hvis du beskytter tapet, definitivt bruke "low tack" blå tape.
  • Hvis popcorn taket er malt, vil det ikke absorbere vannet svært godt. Du må kanskje skrape den av tørr. Dette er ikke vanskelig, men er Messier fordi du vil lage dust.Remember, er det svært viktig å sikre popcorn tekstur ikke inneholder asbest før du starter arbeidet. Ikke bare er dette usikre, du kan ha krenket staten lov.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com