Hvordan Size en Boiler System

July 23

Hvordan Size en Boiler System


Dimensjonering en kjele system kan sikre at du ikke betaler for mye for å varme ditt hjem eller sikre at hjemmet ikke er tilstrekkelig oppvarmet av en kjele som er for liten. Etter noen enkle beregninger, er det mulig for deg å få en forståelse av hvor mye plass i ditt hjem eller kontor må varmes opp. Ved å arbeide ut området som trenger å bli varmet, er det mulig å finne ut hva størrelsen på kjelen du trenger.

Bruksanvisning

1. Mål dimensjonene av alle rommene som skal varmes opp av kjelen. Lag et notat av disse på et stykke papir. Sørg for at du holder et notat om hvilke dimensjoner som korresponderer med hvilke rom. Den gjennomsnittlige takhøyde på et rom er 8 fot. Du trenger ikke å måle høyden på rommet med mindre du mistenker at det er mye forskjellig fra 8 fot.

2. Finn ut hvilken type isolasjon du har. Hvis du har moderne isolasjon og doble vinduer, da størrelsen på varmeren som du trenger vil bli redusert, men hvis du har gammeldags isolasjon og enkeltvinduer, vil størrelsen øke. Peiser med skorsteiner vil også øke størrelsen på kjelen nødvendig.

3 Multipliser dimensjon av hvert rom for å trene sitt område. Et rom som er 20 fot med 20 fot vil ha et areal på 400 kvadratfot. Gjør dette for alle rommene i huset eller på kontoret du ønsker å varme opp før du har et totalareal. Finn kvadratroten av dette til nærmeste hele tall (det trenger ikke å være helt nøyaktig), for å gi gjennomsnittlig bredden og lengden på hvert rom. Skriv dette inn i en BTU kalkulator (se Ressurser for en gratis online kalkulator) og trykk "Beregn".

4 Bruk resultatene av denne for å veilede deg i valg av kjelen. BTU kalkulatoren vil gi deg et minimum og maksimum, som vil tillate deg å arbeide ut området der kjele skulle falle.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com