Hvordan Plant en spesiell Bonsai treet ved hjelp av enkle trinn

April 24

Hvordan Plant en spesiell Bonsai treet ved hjelp av enkle trinn


Bonsai trær er ikke bestemte typer planter, men heller referere til den japanske kunsten form av skulpturer miniatyr trær som er dyrket i skuffene. Bonsai kan opprettes fra en rekke forskjellige busker eller trær. Noen arter blir brukt mer enn andre fordi de har de nødvendige egenskaper som gjør en god bonsai treet, slik som små, grønne blader. De fleste bonsaitrær er designet for å bli plassert utendørs på terrasser eller verandaer; men kan noen arter som brukes til bonsai holdes innendørs.

Bruksanvisning

1 Kjøpe plante eller busk som du ønsker å bruke for bonsai. Snakk med førsteamanuensis på ditt hjem og hage butikken for å finne en type anlegg som vil fungere for din bonsai treet. Noen eksempler på mulige bonsai planter er en jade treet, blåregn, ficus eller einer. Kjøp høy kvalitet jord for bonsai og en skuff eller gryte.

2 Trim overflødig røtter fra planten forsiktig med saks. Bruk en vannflaske for å holde røttene våt mens trimming dem.

3 Wrap bonsai kabelen rundt røttene av anlegget ditt. Du ønsker ikke å dekke røttene helt, men du trenger å inneholde røttene slik at treet forblir små.

4 Plasser frisk jord i en gryte med dreneringshull. Nøye, sette bonsai i potten. Bruk spisepinner å rote røttene ned og skyv jord under røttene.

5 Vann bonsai treet to til tre ganger om dagen for de første par ukene. Sett bonsai utenfor, men ikke i direkte sollys.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com