Hvordan ta vare på den Philodendron Plant

May 14

Hvordan ta vare på den Philodendron Plant


Både klatring og ikke-klatring philodendrons vokse godt som potteplanter. Plantene produserer store, blanke, grønne blader som gir farge til ditt hjem. Philodendrons trives i områder som ikke får direkte lys, noe som er vanlig i mange hjem. Klatre varianter enten kaskade over sidene av hengende kurver eller støttes på plante stakes, mens ikke-klatring philodendrons vokse som en oppreist plante. Selv om disse potteplanter krever minimalt vedlikehold, er riktig pleie avgjørende for å sikre fortsatt sunn vekst.

Bruksanvisning

1 Sett inn en stake inn i potting jord ved kjøpstidspunktet for å gi støtte til en ikke-etterfølgende, klatring Philodendron. Bind vintreet løst til stake hver 6 til 8 inches langs stammen, ved hjelp av klut plante bånd.

2 Sett Philodendron i et område som mottar lys og indirekte lys. Områder i nærheten en sør- eller østvendt vindu er egnet. Direkte sollys kan føre blad brannsår.

3 Plasser planten i et varmt rom med temperaturer mellom 70 og 75 grader Fahrenheit i løpet av dagen og så lavt som 60 grader om natten. Unngå områder som er utsatt for trekk fra vinduer, dører eller ventiler.

4 Vann planten når toppen av jorda er akkurat begynt å føles tørr. Vann fra toppen av potten til vannet renner ut i bunnen og inn i dryppskålen. Tøm dryppskålen etter hver vanning slik at jorda ikke absorberer vannet og bli våt. Jorda bør være fuktig, men aldri soggy eller våt.

5 Gjødsle plantene hver fire til seks uker. Påfør en balansert, løselig potteplante mat på frekvensen anbefalt på etiketten.

Hint

  • Philodendrons ikke krever beskjæring, men du kan fjerne døde og skadede blader.
  • Populære philodendron varianter inkluderer hjerte-blad, split blad og fele-blad Philodendron.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com