Slik installerer en Entry Front Door

March 29

Den perfekte inngangsdøren kan sette stemningen i ethvert hjem. En attraktiv inngangsdør er innbydende og oppfordrer besøkende til å delta. En kvalitet inngangsdør kan også spare hus penger ved å hindre luftlekkasjer og tap av varme og kjøling. Skifte en inngangsdør er et prosjekt som kan gjennomføres på en helg, men krever litt planlegging.

Bruksanvisning

1 Fjern trim arbeidet rundt den eksisterende døren. Dette vil gi adgang dørkarmen og tillate adgang til det indre foringsrøret.

2 Skjær gjennom negler som fester døren til rammen av huset med en bajonettsag. Start på bunnsiden av porten, og sett sagen i mellomrommet mellom karmen og rammen av huset. Flytt sagen opp som hver spiker er kuttet. Pass på å bruke et blad som er konstruert for å klippe neglene for å unngå skade på sagen.

3 Fjern døren fra huset når alle neglene er kuttet. Døren bør være i stand til å bli trukket fremover og vekk fra huset.

4 Plasser et nivå på døren terskel nederst i åpningen, og kontroller at den er i vater. Hvis det ikke er plant legge shims som er nødvendig for å gjøre terskel nivå.

5 Legg aluminiumstape under toppen av døråpningen. Brett det tilbake rundt den øverste rammen styret i døråpningen og tape på plass. Dette vil bli brukt for å skape en vanntett forsegling for den nye døren.

6. Kjør aluminium tape over den terskel ved bunnen av åpningen og opp sidene 6 tommer. Dette vil bidra til å forsegle bunnen av døren også.

7. Sett bunnen av den nye døren på plass på toppen av den fremstilte karmen. Tippe døren opp og inn i stilling. Det er sannsynlig to personer vil være nødvendig for å fullføre dette trinnet trygt.

8 for å sikre porten midlertidig på plass med et par spiker på hver side av døren drives gjennom karmen og inn i rammen av huset.

9 Bruk et nivå og kontrollere at sidene av den nye dørkarmen er i lodd. Mål døren diagonalt fra øverste venstre hjørne til nederste høyre hjørne og fra øverste høyre hjørne til nederst i venstre hjørne. Hvis målingene er de samme da døren er firkantet.

10 Åpne og lukke døren og kontroller at gapet mellom døren og dørkarmen er jevn hele lengden av døren.

11 Fullfør sikre døren til rammen av huset ved å sikre spikerslag av døren til rammen av huset med galvanisert spiker.

12 Tett spiker stripe med en stripe av aluminium tape for å unngå luftlekkasjer.

13 Sett på trim som ble fjernet eller spikre opp ny trim over spikerslag for å fullbyrde den grove utseende der dørkarmen og huset ramme møtes.

14 Installer den nye dørhåndtaket og deadbolt. Se i produsentens instruksjoner når du installerer ny dør maskinvare.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com