Hvordan Plant asiatiske Lily pærer

December 31

Hvis du er ute etter noen vakre, enkle å dyrke blomster til gran opp landskapet, gir asiatiske liljer en prøve. De er noen av de enkleste liljer å vokse fordi de ikke er kresen på jord, trenger ikke staking og er ganske hardfør. De er tilgjengelige i en rekke farger, både brettigheter og pasteller, og et bredt spekter av høyder. Asiatiske liljer vil begynne blomstringen fra tidlig til midtsommer, avhengig av klima og variasjonen.

Bruksanvisning

1 Velg en plassering for liljer. Pass på at den får rikelig med sollys og har en godt drenert jord. Grav sengen tolv inches dyp, fjerne steiner, og bland i organisk materiale, slik som kompost eller torvmose.

2 Grav hull for pærer. Måling fra toppen av pære, bør du plante små knoller to til fire inches dyp og større de fire til seks inches dyp. Legg en liten mengde av kjøttbenmel til bunnen av hullet før du planter løkene.

3 Sett lilje pære i hullet med den spisse siden opp. Plant pærer åtte til tolv inches hverandre i grupper på tre til fem av samme type lilje. Fyll hullet med jord.

4 Vann løkene dypt umiddelbart etter planting. Pærene må holde fuktig året rundt. Om en tomme av vann per uke burde være nok. Bare ikke la dem tørke ut.

5 Spre mulch rundt liljene for å beskytte dem gjennom vinteren. Fire til seks inches av kompost, bark eller flis er tilstrekkelig. La mulch til våren når du begynner å Lily skudd og deretter kan du fjerne den.

Hint

  • Lily pærer bør plantes snart etter at du får dem, slik at de ikke tørker ut. De kan plantes om våren eller fall.Apply en fosfor-rik gjødsel i løpet av de spring.Remove blomster når de falmer, forlater stengler og bladverk, så lenge de er grønne.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com