California Bottle Recycling

December 8

California Bottle Recycling


California resirkuleringsprogram ble innført i 1987. Siden programmet startet, mer enn 230 000 000 000 flasker og beholdere har blitt resirkulert. Forbrukerne kan tjene penger på sine resirkulering innsats; California tilbyr kontanter for gjenvinnbare flasker og beholdere.

miljø~~POS=TRUNC

Californians kjøpt 21 milliarder drikkevarer i aluminium, plast, bi-metall og glassbeholdere i 2009, melder statlige myndigheter. Over 17,2 milliarder av slike containere ble resirkulert. Fordi så mange flasker og beholdere ble resirkulert, ble færre naturressurser og mindre energi brukes i søppeltømming og livet til California deponier ble utvidet.

California innløsningsverdien

California Redemption Value (CRV) ble satt på plass for å oppmuntre til gjenvinning. Forbrukerne får 5 cent for gjenvinning av en flaske eller beholder som er mindre enn 24 unser og 10 cent for containere som holder mer enn 24 unser.

Delta

For å delta i California resirkuleringsprogram, kaste flasker og andre resirkulerbare materialer i de utpekte papirkurven beholdere på et offentlig område eller hjemme. Plasser hjem Kontaktene på fortauskanten på den angitte hentedato. Materialer satt ut på fortauskant eller kastet i en resirkulerbar bin på et offentlig område er ikke kvalifisert for CRV. For å tjene penger på flasker og beholdere, finne en gjenvinningsstasjon (se Ressurser).


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com