Mountain Lions Funnet i Kentucky

January 15Fjelløver, i motsetning til navnet, ikke finnes bare i fjellet. De en gang streifet over hele USA, men jegere tørket dem ut i nesten alle Midtvesten og østkysten amerikanske stater. Det finnes et arter fortsatt i vill områder av Florida, og kalles Florida panter. Angrep på mennesker er relativt sjeldne; faktisk hunden angrep faktisk føre til flere dødsfall for mennesker enn Mountain Lion angrep. Men når de gjør angrep, er det nesten alltid med den hensikt å drepe. Våren 2011 ble en fjelløve veldig uventet oppdaget krysser Highway 22 i Kentucky. Dette er en svært sjelden forekomst, men i fremtiden kan fjelløve observasjoner i dette området muligens bli mer normen.

fallende Habitat

Kjent av mange navn fra puma til cougar, fjellet løve eller fjellet katten liker å streife over store strekninger av land. Territorier hannkatter kan rase over 300 square miles. Med utvidelsen av sivilisasjonen, har fjelløver mistet mye av sin habitat. Som mennesker foregripe på sitt territorium, blir fjelløve fordrevne, og må søke etter nye territorium. Det var en gang tenkt at fjelløve bebodd bare 13 stater i USA, men observasjoner av fjelløver har blitt rapportert i mange av de 50 statene, inkludert Kentucky. Det er fullt mulig at fjelløve prøver å recolonize i stater hvor det ble antatt at de hadde forsvunnet for godt.

mat Kilder

I Kentucky, fjelløver, til tross for at regnet truet, kan bli drept uten tillatelse, fordi de ikke er innfødt til området. Dessverre, som mat kilder blir mer mangelvare for villkatter, blir de tvunget til å smi inn i nye territorier i leting etter næring. Vanligvis vil en fjelløve spise hvite tailed og hjort eller mindre dyr, som de er rovdyr. Små kjæledyr og husdyr kan lett bli en ny matkilde som folk flytter inn i områder hvor fjelløver bor.

Leter du etter Signs

Et fjell løve vil slå raskt og brutalt etter stalking sitt bytte. Det er viktig å se etter tegn på dyrene før de angriper. Observasjoner, slik som den i Kentucky på motorveien, bør rapporteres til en lokal Department of Natural Resources eller Conservation Department. Labb utskrifter i gjørme eller skitt, riper eller skraper merker på trær eller andre tre områder, hauger av blader i en jordhaug som har blitt urinert på eller Mountain Lion avføring er alle legitime tegn på at en fjelløve er i området.

Hva å gjøre

Som fjelløver fortsette å utforske områder bebodd av mennesker, er det en god idé å vite hva du skal gjøre i tilfelle du skue en. John DINON, leder av Cincinnati Zoo Conservation Program, var ikke overrasket over at det var flere observasjoner av en fjelløve i Kentucky. Han antyder at å styre klar av villkatten er klok. Fjelløver er unnvikende og ikke tendens til å angripe med mindre de er sultne eller truet. Hvis angrepet, vil kjører bare oppmuntre fjelløve å jage. I stedet, stå høyt og kjempe tilbake, forsøker å møte katten hvis det er mulig. DINON var ikke overbevist om at Mountain Lion observasjoner førte til at flere katter ville komme inn i området helst snart. Bare tiden vil vise.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com