Breathing Room for Trees

February 19

Breathing Room for Trees


En godt designet landskap bruke trær som air-condition og oppvarming verktøy for den nærliggende hjem. For eksempel trær i en vestlig planting posisjon blokken varm, ettermiddag sollys og trær i en nordlig plassering hindre kulde, vinter vind fra plystrende gjennom hjemmet. Trær trenger skikkelig pusterom over og under bakken, uavhengig av deres planting plassering; lemmer og røtter trenger tilstrekkelig spredning plass til photo og å trekke næringsstoffer i hele sin levetid.

Høyde

Når du først plante trær, vurdere deres voksen størrelse å velge planting steder. Hvis en bestemt treet har en moden høyde på 20 fot, ikke plante den i nærheten av en struktur overheng fordi som det vokser det kan ramme strukturen lett. I kontrast, kan du ha en liten eiendom med noen strukturelle begrensninger eller nærliggende kraftlinjer som hindrer trehøyden. Som en løsning, velger en søyleformet treet. Et slikt tre vokser rett og slett oppover i stedet for å spre utover. Planting flere søyletrær i hagen din kan du plass dem tett sammen uten å hindre deres pusterom for jordfuktighet og luftsirkulasjon.

Canopy Spread

De fleste treslag trenger tilstrekkelig luftsirkulasjon mellom deres lemmer og løvverk for transpirasjon og fotosyntese, spesielt når de er plantet tett. Brede tre former, som runde, ovale og pyramidale typer, bør plantes med sine voksne spredning størrelse i betraktning. Tillat nok plass mellom trærne slik at de kan ha sin normale lem spredning samt åpen plass på sine filialenes tips for bevegelse i luften. Feil plassert trær hvert vokse fletter lemmer og kastet skygger på hverandre. Som et resultat, de bukke under for mangel på sollys og deres vekst er hemmet.

Jord nivå

Pusterommet er også kritisk på jord nivå. I motsetning til vanlig oppfatning, trenger trerøtter ikke vokse i et speilbilde av baldakin over dem, men faktisk forbli i toppen 24 inches av jord og spre horisontalt for rike næringsstoffer og fuktighet. Konkurranse om disse naturressursene skjer når bunndekkende, for eksempel torv, er plantet rundt trær. Trerøtter trenger pusterom fra tørst gress røtter; tillater ikke gress til å vokse opp til stammen av et tre fordi den lett tar over de nærliggende ressurser. Lag den beste pusterom for et tre ved å spre mulch under treet baldakin og litt forbi sin drypp linje, som omgir treet rett under tuppen av sine ytterste grenene. Denne overgangen gjør at treet har eksklusiv bruk av sine umiddelbare jord omgivelser uten å konkurrere med kraftige grasarter.

Fordeler med Beskjæring

Opprette et harmonisk miljø for flere trær, bunndekkende og busker krever konsekvent kalesjen beskjæring. Fjerne grodde lemmer og døde trær. øker trær 'pusterom. Som et resultat av sollys trenger inn i trær, noe som øker fotosyntesen for dem og alle nærliggende planter. Den gjør det også våt løvverk til tørr, noe som hindrer sopp- og bakterie invasjoner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com