Slik Care for Rose Creek Abelia Busker

February 2

Slik Care for Rose Creek Abelia Busker


Rose Creek Abelia busker er vakker staude planter med hvite blomster og grønne blader som blir til en lilla farge i løpet av høsten. De fungerer godt som busk grenser, hekker, i landskaps senger eller i masse planting generelt og vil passe inn med enhver hage tema. The Rose Creek Abelia bush vil vokse til å bli ca 2 til 3 fot høy med en spread på 3 til 4 fot. De er ikke velduftende og er motstandsdyktig mot hjort, sykdom, varme, insekter og tørke.

Bruksanvisning

1 Plant Rose Creek Abelia busker i direkte sollys for best resultat. De kan også plantes i delvis skygge, men fargene blir mer levende hvis de er i full Søn Bruk en blanding av hagejord og torv jord for å hjelpe rosebusken blomstre. Husk å vanne rett etter planting.

2 Gjødsle en gang i året. The Rose Creek Abelia bush bør bli befruktet i løpet av våren før knoppene begynner å danne. Du kan bruke alle generelle formål gjødsel og du bør konsentrere gjødsel mot rotsystemet. Noen liker også å befrukte sine busker igjen i høst like før frost, men det er helt valgfritt.

3 Vann regelmessig til anlegget blir etablert. De må vannes jevnlig i starten, så venter på regn kan være skadelig for helsen din bush. Etter den første vekstsesongen, normal nedbør gir vanligvis nok vann.

4 Prune sent i høst eller vinter. Mens beskjæring er helt valgfritt, kan det gjøres for å holde anlegget ser ryddig og til også oppmuntre til ny vekst. Det bør være ferdig i løpet av vinteren før en ny vekst skjer. Å beskjære, rett og slett kuttet omtrent en tomme av av hver stilk.

Hint

  • Ikke la de 3 inches av jord blir for tørr i mellom hver vanning.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com