Omsorg for Tea Rose

January 28

Te roser krever mer vedlikehold enn andre rosevarianter, men sommerlang blomster kan gjøre ekstra omsorg verdt. De fleste hybrid te roser begynner blomstringen om våren og fortsette å blomstre i høst. De kommer i enten oppreist buskete former eller klatrere egnet for trening til et espalier eller Arbor. Med regelmessig årlig vedlikehold, te rose holder blomstringen i mange år.

Bruksanvisning

1 Beskjær tilbake te roser opp til halvparten av høyden på senvinteren eller tidlig om våren før de begynner aktivt å vokse igjen. Ikke klippe plantene tilbake til kortere enn 18 inches høy.

2 Gjødsle rosene etter beskjæring med ¼ kopp en 10-10-10 analyse gjødsel. Strø gjødsel på jorda rundt rosebusken. Gjødsle en gang i løpet av første blomstringsperioden så igjen i juli.

3 Fyll mulch lag rundt rosebusken hver vår etter gjødsling, opprettholde en 2-tommers dybde av mulch. Organisk mulches, som flis, beholde fuktigheten i jordsmonnet og hindre ugress.

4 Vann te roser hver 14. dag når de er aktivt vokser i vår og sommer. Gi nok vann til å suge de 10 inches av jord ved bunnen av anlegget.

5 Klipp av gamle blomster med beskjæringssakser så snart de begynner å wilt og visne. Skjær blomsten stammen tilbake til innen ¼ tomme av et blad. Hyppig gammel blomst fjerning forbedrer utseendet på anlegget og hjelper oppmuntre ytterligere blomstringen på te roser.

Hint

  • Hvis teroser er utsatt for skadeinsekter eller sopp problemer, behandle dem med og insekticid og soppdrepende spray formulert for roser før problemene begynner å overflaten hvert år.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com