Hvordan: Pebble Paving

March 6

Hvordan: Pebble Paving


Pebbles er funnet på bunnen av elveleier hvor vannet, over tid, har avrundede de skarpe kantene på små steiner. Pebbles er også funnet mens gruvedrift for større materialer. De som er vant til å legge ved bassenget, gangvei eller andre dekorative overflaten er de glatte, avrundede steiner mens innkjørsler kan være brolagt med knust stein fra gruvene. En innkjørsel ville ikke trenger en epoxy og herder, men en stein pool-dekk ville. Selv om det er greit for de småstein i en innkjørsel til å skifte under føttene, vil du stabilitet når asfaltering et område der det vil være mye foten trafikk. Overflaten må være tørr før du starter.

Bruksanvisning

Epoxy Pebble Paving

1 Sweep konkrete arealet av en gårdsplass, gangvei eller bassengkanten for å fjerne løse rester.

2 Kombiner harpiks og herder i et to-til-en-forhold for å danne epoksy. Bland epoxy i små grupper til du føler deg komfortabel å jobbe med det.

3. Maling et tynt lag av epoksy på et lite område av substratet.

4 Hell epoxy på et utvalg av småstein arrangert i en skuff. Smør småstein tillegg; Men om du ikke ønsker ekstra lim oser ut når du sprer småstein.

5 Pave en seksjon av substratet med epoxybelagt småstein ved hjelp av en sparkel. Rullestein lag bør være rundt 1/2 tommers dyp eller litt mer.

6 Forbered en annen gruppe med epoxy og legge til flere småstein.

7 Fortsett å legge ut småstein med sparkel før hele området er asfaltert. Glatt og nivå fortauet som du går. Du kan finne det lettere å se etter jevnheten ved å legge en lang bord over en del og sette vater på brettet.

Grus Pebble Paving

8 Forbered området som skal asfaltert ved å fjerne nok skitt med en spade for å matche den nye dybden av grus og småstein. Vanligvis er en base laget rundt 8 inches dyp med dybden av småstein satt til ca 4 inches dyp. Du må kanskje skifte skitt å fylle lave flekker og fjerne små hauger.

9 Tamp ned skitt med den vibrerende plate, så sjekk for jevnheten. Fortsett stamping eller gjøre justeringer før oppkjørselen er nivå.

10 Line dyttes bakken med luke / landskap stoff for å hindre gress fra å vokse opp gjennom småstein.

11 Dump grus basen på oppkjørselen eller området som skal asfaltert.

12 Rake grus for å fylle på alle områder, og deretter bruke vibrerende plate til tamp grus.

13 Dekk grus med småstein og rake dem jevnt over hele området.

14 Bruk vater for å sikre at hele området er i vater.

Hint

  • Sprøyting et lag av tjære over grusen deretter legge småstein er en annen måte å holde småstein fra skiftende eller flytte ut av oppkjørselen.
  • Gi målinger av området blir ryddet til en selger for stedet der du kjøper småstein. Han kan hjelpe deg å finne ut hvor mange kubikkmeter pukk og / eller småstein er nødvendig for jobben. For eksempel vil en 300 kvadratmeter område bruker 6 liter epoxy og 600 pounds av småstein.
  • Avhengig av slitasje, kan epoksy må være re-anvendt hvert par årene.
  • Bland epoxy i et godt ventilert område.
  • Det ville være svært vanskelig fysisk å blande nok epoxy og småstein for hånd og spre dem over gjennomsnittlig oppkjørselen. Å leie en sementblander ville være den beste måten å blande limet med småstein og helle dem ut som du sprer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com